To je to što me zanima!

Tajland: Pucali na voditelja dok je uživo čitao vijesti

Oporbena televizija ASTV podržava prosvjednike koji već dvije godine pokušavaju svrgnuti vladu. Napadači su im htjeli uništiti satelitski prijenosnik
Vidi originalni članak

Nepoznati teroristi ispalili su dvije granate iz ručnog bacača M79 u zgradu televizijske postaje ASTV na Tajlandu upravo u trenutku kad je voditelj Natthawut Mitmark čitao vijesti. Lakše je ozlijeđen od krhotina stakla, a program je odmah prekinut. Napadači su još iz čamca ispalili nekoliko metaka iz puške te pobjegli u smjeru mosta Pin Klao na rijeci Chao Phraya u Bangkoku. Oporbena televizija ASTV inače podržava prosvjednike koji već dvije godine pokušavaju svrgnuti vladu. U posljednja tri dana blokirali su dva međunarodna aerodroma u Bangkoku. Napadači su htjeli raznijeti satelitski prijenosnik na krovu zgrade televizije i tako onemogućiti emitiranje. Policija je uhitila zaštitara Porncjaija Sanguanpoja (41) zbog sumnje da je upleten u napad. Specijalci su ga zatekli kako baca 11-milimetarski pištolj u rijeku, a on je objasnio da je samo uzvratio na paljbu napadača.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 25sat 29.11.2008.

    joj, da \'oće upast onim BB gnjidama

  • cicibella 29.11.2008.

    Pogrešne koordinate........a koja bi gledanost BB bila da je baš granata pala na BB kuću...........a RTL-ovci???Koliko su beskrupulozni to im i može past na pamet?!!!

  • Maxich_1 28.11.2008.

    damok, dooooooobaaaaaarrrrr!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare