To je to što me zanima!

Tajland: Strašnu nesreću preživjela bez ogrebotine

Mlada je djevojka tešku avionsku nesreću na Tajlandu preživjela neozlijeđena. Drugi nisu bili te sreće - mnogi su završili sa teškim opekotinama
Vidi originalni članak

Stravičnu avionsku nesreću na Tajlandu u kojoj je život izgubilo 87 osoba, a mnogi su i teže ili lakše ozlijeđeni, jedna je simpatična plavuša preživjela bez i najmanje ogrebotine. Radi se o Kanađanki Millie Furlong (23) koja je u bolnici gdje su smješteni ozlijeđeni sa svojim dečkom Tajlanđaninom zahvaljivala bogu što je iz nesreće izašla neozlijeđena. Naime, avion niskotarifne kompanije "One-Two-Go Airlines" srušio se pri slijetanju po jakoj kiši i snažnim vjetrovima, a potom se zapalio.
- Još dok smo bili u zraku, znali smo da nešto nije u redu. Prije drugog pokušaja slijetanja znali smo da će se avion srušiti - rekao je jedan od švedskih turista Erik Nihlen. Njegov sin, koji je tek lakše ozlijeđen, nije mogao odvezati pojas na sjedalu, a putnici su se penjali preko njega prema izlazu.
- Ljudi su padali po njemu, a potom se i polica srušila na njega, no uspio je odgurnuti ljude kako bi došao do izlaza - rekao je njegov otac. Jednog je Irca zahvatila vatra koja je buknula u avionu te je izašao sa opečenim licem, nogama i rukama.
- Vani je bio moj prijatelj, vidio sam ga, izašao je prije mene. Sljedeće čega se sjećam je vatra koja me gadno zahvatila - rekao je šokirani Irac.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Nina Midžor, novinar 17.09.2007.

    sad će ju 100 posto ubiti vrabac koji će iz gnijezda pasti ravno njoj na glavu ili će biti jedina žrtva rijetke bolesti... obično je tak kad imaš previše sreće :)

  • plavapaca 17.09.2007.

    Bolje se rodit bez glave, nego bez sreće

  • Boki 17.09.2007.

    a jel ti sreća, nek dojde u hrv ovdje bu ju neko pokupil s autom

Komentiraj...
Vidi sve komentare