To je to što me zanima!

Tajna s Horvatovca: Policija je pronašla samo žrtvinu glavu

Policija sumnja da je riječ o žrtvi rata. No ne znaju sa sigurnošću je li iz Drugog svjetskog ili Domovinskog rata. Sigurno se ne radi o žrtvi mafijaškog obračuna
Vidi originalni članak

Misteriozna lubanja ne da mira ni ljudima koji žive u blizini zatvorenog parkirališta Horvatovac u Zagrebu. Tamo ju je u grmlju otkrila šetačica i pozvala policiju. 

Cijelu nedjelju pretraživali su gustiš, a potragu su nastavili i u ponedjeljak. Nisu našli ništa osim necjelovite lubanje. Dosta je istrunula. Istražitelji su nam neslužbeno potvrdili kako je riječ o nasilnoj smrti, na lubanji je vidljiva rupa od metka. Na Zavodu za sudsku medicinu izdvojit će DNK. U policiji sumnjaju da je zaostala iz rata, ali tek će utvrditi je li riječ o Drugom svjetskom ili Domovinskom ratu. Kažu da lubanja sigurno ne pripada nekome koga su ubili u mafijaškom obračunu.

Susjedi ne vjeruju da je netko na tome mjestu ubijen, nego sumnjaju da je netko odbacio glavu. U blizini su nedavno gradili cestu pa vjeruju da bi tada radnici otkrili kostur da je već bio tamo.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • zelot 11.09.2012.

    Da, ako je žrtva iz '45. onda će mu kostor sigurno pronaći u grmlju. Da nije tužno bilo bi smiješno.

  • mjesečina100 11.09.2012.

    ne znam jesu li to novinarska naklapanja ili naša policija nema pojma o svome poslu, ali donosti takve pretpostavke, na temelju ničega...svašta! Pa jel nemamo forenzičare koji mogu utvrditi vrijeme pogibije po ne znam...raspadanju, ne može li se nešto više doznati po recimo otiscima zuba itd. itd.

  • BorisJalovičar 11.09.2012.

    ljubi, ljubi, al' glavu negubi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare