To je to što me zanima!

U Expressu pročitajte sve tajne najvećeg špijuna ovih prostora

Novi Express donosi senzacionalnu priču o čovjeku koji je pomogao bijegu Ante Pavelića, Klausa Barbiea i većeg dijela vlade NDH, a na kraju završio u Jugoslaviji
Vidi originalni članak

Novi Express donosi senzacionalnu priču o čovjeku koji je pomogao bijegu Ante Pavelića, Klausa Barbiea i većeg dijela vlade NDH, a na kraju završio u Titovoj Jugoslaviji kao ugledni bogoslov. Nikad nije rekao nikad!

Neki su srpski publicisti za njega tvrdili da je s Titom bio član Pilgrimskog fratarskog bratstva. Otkrivamo i blamažu Siniše Varge. Čovjek koji rukovodi s 20 milijardi kuna HZZO-a pao je ispit u HANFA-i. Ej, koji blam! Raskrinkavanju tu nije kraj. Angela Merkel tjera Karamarka da raspiše izbore u HDZ-u i da se natječe s Kolindom, Stierom i Plenkovićem. 

Ni državniku s Iblerova trga, Churchillu naših dana, Zokiju, baš ne cvatu ruže - ali mu raste Orah. Članstvo mu bježi, a najčešće u Orah. Hoće li HŽ u stečaj pa onda u privatizaciju? I o tome imamo tekst, kao i analizu o tri vala feminizma. Express, pametnome dosta!

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Gost Gost 21.03.2014.

    Da kad je tema Tito i partizani onda se razgrabi i ovdje komentira u negativnom kontekstu.

  • ellllla 21.03.2014.

    zakaj se zamarat ovim ?

  • IvicaMikula 21.03.2014.

    budući da vaš list čitaju 95 posto polupismeni hrvati i hrvatice da ne kažem bosanci i bosančerice molim objasnite tko su Ante Pavelića, Klausa Barbiea , pa oni su živjeli negdje na početku prošlog stolječa. pišite o aktualnim temama, pustimo ustaše i partiza da konačno umru. nitko pametan neče vam kupiti sranje od vašeg lista

Komentiraj...
Vidi sve komentare