To je to što me zanima!

Tajnica Andreja Plenkovića na 'make-overu': 'On je super šef'

RTL-ova emisija Exkluziv daruje jednu ženu s make-upom "iz snova". Jedna od kandidatkinja koja je ušla u uži krug natjecanja je i tajnica premijera Andreja Plenkovića
Vidi originalni članak

Nataša Hison, tajnica u Uredu predsjednika Vlade, Andreja Plenkovića, prijavila se za make-over u RTL-ovoj emisiji Exkluziv u vrijednosti 100 tisuća kuna. Zbog puno prijava na Exkluzivov make-up "iz snova", odabrane su žene za uži krug natjecanja, a među njima je i tajnica Andreja Plenkovića. 

Hison, koja inače odgovara na pozive građana upućene Andreju Plenkoviću, skinula je čak 31 kilogram nakon čega joj je na području trbuha ostalo višak kože. Zato je odlučila uzeti stvar u svoje ruke i prijaviti se na make-over. Istaknula je da se ponekad upita zašto je smršavila kada ionako mora kupovati veći broj odjeće da sakrije višak kože. 

- Taj višak kože i nelagoda... Neugodan je to osjećaj. Izgledam kao da sam čitav život trudna - istaknula je Nataša. 

Za svoje šefove ima samo riječi hvale. 

- Oni su predivni ljudi i imaju puno razumijevanja - rekla je Hison. A šef Plenković očito i ima razumijevanja kada je svojoj tajnici dao slobodan dan za zahvat. 

- Bez obzira na to što radim u državnoj upravi i svi misle da imamo velike plaće, to nije situacija. A i troje djece zahtjeva dodatne troškove - istaknula je Hison. Najveću podršku dobila je od svoje najstarije kćeri. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • samostalnireferent 11.11.2018.

    Kako ju nije stid? Ima dobar posao, drzavne jasle, placa na vrijeme, moze si priustiti sto joj treba i onda se jos ide prijavljivati na ovakve igre. LNH.

  • aventin 11.11.2018.

    Ona usla ????A meni lice puno pristica i oziljaka od akni !Ono mislim stvarno!

  • škver 11.11.2018.

    Bravo! Lipo da se brinete o sebi i svom zdravlju. Sada kilima"stop"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare