To je to što me zanima!

Tajno leglo na osami dostojno najvećih zlikovaca: Arhitekt iz Rusije projektirao Putinu kuću

"Putinova kuća ili priča o tome kako bi mogla izgledati" dizajn je arhitekta Romana Vlasova o kojem internet bruji ovih dana. Iako on sam to nikad nije rekao, ovakav dom dostojan je zločinaca iz filmova o superjunacima
Vidi originalni članak

Poznati ruski arhitekt i dizajner Roman Vlasov, u čijim radovima dominira futurizam, prije nekoliko godina podijelio je na društvenim mrežama projekciju budućeg doma idealnog za ruskog predsjednika Vladimira Putina. Kako je Putin u međuvremenu gurnuo Europu u rat i još prijeti osvetom svima koji se usude pomoći Ukrajincima, tako su ove fotografije ponovno preplavile internet.

OGLASIO SE I UKRAJINSKI MINISTAR 'Putin je u ratu s djecom': Ruska policija privela djecu jer su polagali cvijeće za Ukrajinu

Projekt je nazvan "Putinova kuća ili priča o tome kako bi mogla izgledati" i predstavlja veliki pomak u odnosu na standardnu arhitekturu. Nekoliko kuća sličnih ovoj, ali na puno manjoj razini, zaista postoji u svijetu pa se možda jednog dana i Putin odluči pretvoriti ovu zamisao u djelo. Novac mu sigurno ne bi bio problem, jer se nagađa da je težak između 70 i 200 milijardi dolara.

MLAĐE JE SLAĐE Putinova bivša odabrala je 21 godinu mlađeg biznismena?

Iako sam arhitekt nikad nije objašnjavao svoje djelo, brojne njegove kolege iznijele su svoje stavove i zaključile kako je Vlasov u glavi imao ideju za skrovište nekog super-zlikovca duboko u šumi. Kako se odvija situacija na terenu, možda i ne bi bilo nerealno jednog dana očekivati gospodina Putina negdje skrivenog u Sibiru kako kontemplira novi plan za osvajanje Ukrajine, svijeta.. Kako se već tog dana bude osjećao. 

U nastavku pogledajte fotografije Putinu 'predložene' kuće...

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Oriad 09.03.2022.

    Treba mu to srušiti baciti par raketa i nema je više

  • mejna 07.03.2022.

    Glavica mak tvoj komentar jako zanima Putina bas si ga prepao do jaja zivio Putin

  • 06.03.2022.

    Mora se priznat da ima stila

Komentiraj...
Vidi sve komentare