To je to što me zanima!

Taksijem je "uletio" na terasu restorana, preminuo u bolnici

U trenutku nesreće je na terasi bilo oko 30 ljudi. Svjedoci su ispričali kako su u jednom trenutku vidjeli automobil koji im se velikom brzinom približava
Vidi originalni članak

Taksist iz Beograda Đ. P. je u srijedu oko 15 sati automobilom uletio na terasu restorana i mesnice. Vozaču je tijekom vožnje pozlilo, a gosti restorana su mu pomogli te su pozvali hitnu, koja ga je odmah prevezla u bolnicu. Muškarac je od zadobivenih ozljeda preminuo, a nitko iz restorana nije ozlijeđen.

U trenutku nesreće je na terasi bilo oko 30 ljudi. Svjedoci su ispričali kako su u jednom trenutku vidjeli taksi koji im se velikom brzinom približava. 

- Svi su počeli bježati i vrištati. Automobil je prvo udario u stup, što ga je usporilo, a čim je uletio na terasu zapalio se. Protupožarnim aparatima smo ugasili vatru - rekao je za Blic Novica Uzelac, konobar restorana "Korijeni". U restoranu je bio liječnik koji je pregledao vozača i pokušao ga reanimirati. Iz tvrtke "Čukarički plavi taksi", koja je vlasnik taksija, kazali su kako muškarac ima oko 60 godina, a nikada ranije se nije žalio na zdravstvene probleme. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tatamlata 31.08.2012.

    Auto nije znacajno ostecen pa zakljucujem da vozac nije umro od zadobivenih ozljeda nego vjerojatno od onog zbog cega je izletio s ceste (srcani udar mozda ? )

  • Ban Forum 31.08.2012.

    Hmmmm... Koji je to automobil koji se tek tako od udara zapali? Imam nekoliko (3 prava) iskustava ubijanja automobila na mjestu (jednom prebrza vožnja, jednom susret s budalom i jednom susret s pospankom) i nikad nisam uspio zapaliti automobil... Proizvođaču treba javiti da im auti imaju čudne sklonosti...

  • dabar01 30.08.2012.

    Srćani, moždani udar, tko zna...Dobro da nitko od gostiju nije stradao

Komentiraj...
Vidi sve komentare