To je to što me zanima!

Taksist koji je prijetio novinarki uhićen je pa odveden u pritvor

Kada se na semaforu upalilo crveno svjetlo, pobjegla je iz automobila i prijavila organizaciji za koju taksist radi. Firma je nakon prijave isključila vozača. Nakon toga, počeo je zvati i uznemiravati novinarku
Vidi originalni članak

Taksist koji je u ponedjeljak u Zagrebu prijetio novinarki ispitan je i predan pritvorskom nadzorniku, potvrđeno je iz policije. 

Podsjetimo, žena je oko 17 sati naručila taksi. Kad je u vožnji spomenula da je novinarka, taksist joj je navodno počeo prijetiti, a njegovo nezadovoljstvo strukom navodno je preraslo u ozbiljne prijetnje. 

Kada se na semaforu upalilo crveno svjetlo, pobjegla je iz automobila i prijavila organizaciji za koju taksist radi. Firma je nakon prijave isključila vozača, a kada je saznao da su ga isključili s platforme i da više za njih neće moći voziti, počeo je zvati i uznemiravati novinarku.

Žena ga je prijavila policiji, a taksiste je ubrzo uhićen na području Varaždinske županije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 13.03.2019.

    Da..da.., kao on iz ćista mira nešto prigovorio, a ima njen broj mobitela?? Smrdi priča na najjače, činjenica da je naručila vožnju, sa odredištem koji prolazi usput njenom pravom odredištu, te bježanje iz auta na semaforu, bez da palti račun, je krađa. Ona lopov, al da ublaži svoj grijeh, izmišlja da napakosti vozaču,

  • MoMaKiPo_1 13.03.2019.

    Nemogu vjerovat koja policija ima pravila,mene je u Osjeku nozem napao srbin jedva sam izvuko zivu glavu i nije dobio sekunde pritvora i ocemu da pricamo dalje!Kad sam u Policiji pito zar nije malo rano da Srbin opet idee nozem na Hrvata,pogodite kakkav sam odgovor dobio.

  • kopic_na_zici 13.03.2019.

    Kak sve ide glatko i brzo kad se prijeti politicarima,medijima ili manjinama pa to je milina

Komentiraj...
Vidi sve komentare