To je to što me zanima!

Taksista Cammea pošpricali suzavcem i ukrali mu novce

Taksista (33) Cammea napali su i opljačkali u subotu u Novom Zagrebu. Ukradeno mu je nekoliko tisuća kuna. Drugi taksist je prošlog tjedna bio žrtva razbojnika
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je izvijestila na konferenciji za medije da su u 6.20 sati u Mrkšinoj ulici u u subotu taxi vozilu zagrebačkih oznaka dvojica nepoznatih razbojnika upotrijebivši sprej suzavac opljačkala 33-godišnjeg vozača. Ukrali su mu nekoliko tisuća kuna.

Podsjetimo, prošli tjedan u Zagrebu je, također, taksist Cammea bio žrtva razbojnika koji ga je zaustavio na križanju Branimirove i Draškovićeve ulice u 4.40 sati i rekao mu da ga vozi u Grušku 4. Poslije mu je prislonio pištolj na glavu, te tražio utržak, a na kraju ga je strpao u prtljažnik auta i pobjegao.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • nestašni 29.10.2012.

    moraju se tretirati kao službene osobe i mora im se omogućiti zaštita ,ako hoće oružje treba im ga odobrit.ispada da se miobićni smrtnici nemamo pravo obranit .

  • stjepan19688 29.10.2012.

    uh kako ove pricice smrde ,manajjaci smo na svijetu koje mi fore prodajemo ,a najvaznije svi to puse ,murju kuzim oni su u talu ,ali mi kako mi to pusimo

  • zdrawe 29.10.2012.

    il neka se policija malo probudi i pocne nesto radit il neka vozaci nabave pistoljcice..i sami to pocnu rjesavat,,trece solucije nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare