To je to što me zanima!

Taksistu je izmasakrirao lice: Mladića svladavala 4 policajca

Liječnici su ozlijeđenom taksistu (51) dijagnosticirali prijelom kosti unutar lica te teške ozljede jabučice oka, zbog čega mu je trenutno ozbiljno narušen vid na jedno oko
Vidi originalni članak

Taksist (51) kojeg je u nedjelju ujutro u Zagrebu napao mladić (23) teško je ozlijeđen. Liječnici su mu dijagnosticirali prijelom kosti unutar lica te teške ozljede jabučice oka, zbog čega mu je trenutno ozbiljno narušen vid na jedno oko. Daljnjim pretragama u KBC-u Sestre milosrdnice bit će mu utvrđen opseg ozljeda, no najvjerojatnije ga očekuje operacija, piše Jutarnji List.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napad se dogodio u nedjelju oko 5.30 sati, kada je 23-godišnjak s prijateljem i prijateljicom nakon izlaska iz noćnog kluba, u Ulici Florijana Andrašeca, sjeo u ranije naručeno taxi vozilo kojim je upravljao 51-godišnjak. Tijekom vožnje je, bez povoda, verbalno vrijeđao vozača. Nakon što je taksist zaustavio vozilo na autobusnoj stanici u Ilici, te osumnjičenog zamolio da izađe iz vozila jer su stigli na dogovoreno odredište, on i fizički nasrnuo na njega. 

NAPAD NA ČRNOMERCU Brutalno tukao taksista (51): Policija pritvorila mladića (23)

Uhvatio ga je objema rukama za vrat, a kada se vozač pokušao obraniti, ponovno ga je napao, udarajući ga više puta rukama po glavi. Nastavio ga je udarati i nakon što su obojica izašla iz vozila.

U jednom trenutku taksist je iz vatrenog oružja pucao u zrak, a osumnjičeni ga je nastavio udarati. Ispalio je i drugi hitac u zrak, te je uspio ući u vozilo, no nije mogao zatvoriti vrata. Tada je primio najteže udarce i to dva udarca nogom u glavu od mladića koji inače trenira nogomet, te su tada i nastale teške ozljede lica i oka.

NAPAD NA ČRNOMERCU Video: Mladić je brutalno tukao taksista (51) šakama i nogama

Nakon toga je stigla i policija, a kako saznaje Jutarnji list od očevidaca,  za savladavanje pomahnitalog mladića, koji je u trenu dolaska dviju patrola i dalje lupao po vozilu i pokušavao dodatno ozlijediti taksista koji je polako gubio svijest, su bila potrebna četvorica policajaca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladom nasilniku sada prijeti od šest mjeseci do pet godina zatvora, a napadnuti taksist angažirat će i odvjetnika kako bi ishodio sudsku zabranu približavanja.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • kormilar 19.04.2019.

    Kad pravosuđe RH ovakve stvari nije u stanju sankcionirati to pokazuje da je država u ku..u! Da sam bio na mjestu taksiste ja bih napadača mirne duše s pištoljem propucao u noge!

  • dkila 18.04.2019.

    Nema koristi od pucanja u zrak kad te takva budala pijana napadne.

  • crazy mind 18.04.2019.

    sjecam se lika koj je tam jos 70-tih vazil kak jedan od najboljih zagrebackih stemera. znal je"potaracat"cjelu smjenu stanice milicije na zrinjevcu kad bi ga dosli hapsit. da nebi mislili kak su panduri bili nepripremljeni jednom kad je izasel iz zatvora sacekala ga je grupa od osam zagrebackih"stemera"zeleci dokazati da nije dobar kak se prica. vecina je zaradila teske tjelesne povrede a sve je odvela hitna. decko je bil poprilicno krvav ali krv je bila njihova. ono kaj je najsmjesnije tada je dosel jedan mladi pandur i porazgovaral s tipom (a mi cekali da ga rastavi na djelove) nakon cega su otisli prema stanici milicije. prije kad bi ga dosli hapsit i oni su zavrsavali na hitnoj. kada ste gledali decka iz price nikada nebi zakljucili da je tak opak, imal je najvise 80 kil i ni zgledal nist posebno al koga je pogodil kosti su pucale kak tresce. nikad ga vise posle toga nisam videl a do tada je robijal iskljucivo zbog tucnjava, to jest zbog teskih ozljeda koje je nanosil u njima

Komentiraj...
Vidi sve komentare