To je to što me zanima!

Taksistu pozlilo pa se zato autom zabio u Klaru (19)?

Zet Miloša Božića koji je usmrtio Klaru Režek (19) u Jastrebarskom kaže da on ne pije i da auto ne može ići 190 km/h. Pretpostavlja da mu je pozlilo
Vidi originalni članak

Miloš Božić je obiteljski čovjek, iznimno vrijedan, a s alkoholom je “na vi”. Jedna od dvije njegove kćeri je tek koju godinu starija od nastradale djevojke, pričaju karlovački taksisti, čiji je kolega svojim Mercedesom na nogostupu u Jastrebarskom usmrtio Klaru Režek (19), koja je šetala s prijateljem (16).
- Svi smo zbunjeni jer dobro znamo da nikad nije pio. Svi smo to činili na okupljanjima i proslavama, a on bi se družio sa kavicom. Ni njegov auto ne može ‘potegnuti’ 190 km/h, znam jer imam isti takav auto. A Miloš nikad nije tako vozio - tvrdi Joža M., njegov susjed i umirovljeni taksist. Kaže da je često vozio putnike u narodnjačke klubove u okolici Jastrebarskog pa je moguće da se kobne večeri zaista vraćao iz kluba Lampaši. Njegov zet Matija Halovanić kaže da se Miloš ničega ne sjeća. Pretpostavlja da mu je pozlilo tijekom vožnje pa je zato izletio s ceste.
- Nije ni znao da je djevojka poginula. Jučer smo mu rekli. Jako je loše primio vijest - priča Matija. Kako doznajemo, Miloša su nakon nesreće, zbog sumnje u srčani udar, prvo zaprimili na vaskularnom odjelu KB-a Sestara milosrdnica u Zagrebu. Ubrzo su utvrdili da je u nesreći slomio obje noge i desnu ruku te ga prebacili na Odjel kirurgije. Policija još nije mogla reći kojom brzinom je Miloš jurio niti je li pio alkohol. I M. S. (16), koji je bio s Klarom Režek, teško je ozlijeđen i liječi se u Klaićevoj bolnici u Zagrebu. Liječnici se navodno još bore za njegovu nogu koja je teško ozlijeđena. Revoltirani Klarinom smrću, oko 1500 ljudi u ponedjeljak se okupilo u centru Jaske. Na nekoliko sati blokirali su karlovačku magistralu tražeći razgovor s nadležnima.
- Gdje je tad bila policija? Tražili smo da pojačaju patrole na ulazu u grad te da po centru naprave pješačku zonu i postave videonadzor - rekao nam je Mateo Pukšar, koji je preko Facebooka pozvao na prosvjed.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • marsupilami 24.06.2009.

    Taxi-sti su općenito jako bahati vozači. Ponašaju se kao mafijaški klan. Bezobrazni , krše sve moguće prometne propise i uživaju veliku zaštitu policije !

  • jaskanac92 24.06.2009.

    JA SAM JASKANAC.I ZNAM KAJ SE DOGODILO... :((((((( nazalost

  • Martina_1_1 24.06.2009.

    Ljudi, dajte stanite na loptu i prvo dobro razmislite prije nego što počnete pisati komentare. Može biti stvarno da je čovjeku pozlilo. Ako i na trenutak vozač izgubi svijest znate li vi da večinom onda noga nekontrolirano stišče papučicu gasa. To se moglo i u ovom slučaju dogoditi. Ne osuđujte prije nego se sve ispita. Žao mi je djevojke koja je poginula i dečka koji će možda ostati bez noge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare