To je to što me zanima!

'Takvog predsjednika stranke, a ni zamjenika SDP ne bi imao'

Zoran Milanović istaknuo je kako ovo sve s bivšim premijerom Sanaderom izgleda malo bolno i kao reality show, no da Hrvatska mora znato što se sve zbivalo
Vidi originalni članak

Šef SDP-a Zoran Milanović u središnjici stranke osvrnuo se na izručenje bivšeg premijera. Kazao je kako očekuje da će Sanader imati pravedno suđenje.

- Bio sam njegov najveći kritičar, a katkad sam i sam zbog toga kritiziran. Hrvatska mora saznati kako je funkcionirao HDZ na čelu sa Sanaderom i njegovim zamjenicima, kako su financirane izborne kampanje te kako su financirane predsjedničke kampanje. Možda je malo bolno sve skupa, možda izgleda kao reality show, ali je to nešto što Hrvatska mora znati - rekao je Milanović. 

Upitan što misli tko će više profitirati od uhićenja i suđenja Sanaderu, HDZ ili SDP, te da se njegovoj stranci u medijima često spočitava da nikada ne bi mogli uhititi premijera, Milanović je kazao:

- SDP sigurno nikada ne bi imao takvog predsjednika niti takve zamjenike predsjednika - zaključio je na kraju Milanović

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Iveq 21.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • feba 21.07.2011.

    Ma pretjeraste s pljuvanjem po komunistima.Drpali su i oni ali je ostalo i za nas jer živjelo se bolje i bili smo poštivani u svijetu.Ima komunista i u drugim državama pa ih nitko toliko ne napada,sloboda izbora svakog čovjeka.Ovi što nas pokradoše,osramotiše,što nas vode u propast nisu komunisti i jel nam bolje s njima?

  • berislae1 20.07.2011.

    opet sabor komunista ovdje...a je vas se nakotilo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare