To je to što me zanima!

Otmičar pustio taoca: I dalje prijeti da će banku dići u zrak

Muškarac koji je navodno naoružan bombom, upao je u banku u Berlinu u petak popodne. Uzeo je barem jednog taoca kojeg je pustio navečer. Traži milijun eura
Vidi originalni članak

Muškarac koji je navodno naoružan bombom, upao je u banku u Berlinu u petak popodne. Za taoca je navodno uzeo barem jednu zaposlenicu banke. Navodno prijeti da će zgradu dignuti u zrak. Na terenu je čak 300 policajaca koji osiguravaju područje oko banke. Muškarac navodno traži da mu daju milijun eura i osiguraju slobodan bijeg, Bild piše kako je napadač muškarac star oko 30 godina te da je Nijemac.  

Tek oko 23 sata muškarac je ipak pustio jednu ženu na slobodu. No, on se nije predao, i još uvijek je u banci.  Ne zna se ima li još taoca unutra.

Situacija je poprilično napeta. U hodniku banke vidjeli su muškarčevu torbu u kojoj je navodna bomba.  Još nije poznato ima li muškarac možda daljinski detonator. Glasnogovornik polcije je oko 23.30 sati rekao kako ne može predvidjeti koliko će dugo talačka kriza trajati.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • kralj Dmitar Zvonimir 22.12.2012.

    TAJ BI NAM SVIMA TREBAO BITI UZOR! KAD BI SVI TAKO FUNKCIONIRALI BILO BI NAM 100 PUTA BOLJE.....DA SE VLADAJUĆI BOJE NARODA RAZMISLILI BI, A OVAKO NEMORAJU MISLIT.....

  • h1gh_3nd 22.12.2012.

    neko napokon nešta radi :)

  • Hećim 22.12.2012.

    Konačno netko shvatio gdje je uzrok krizi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare