To je to što me zanima!

Talijan na Istarskom ipsilonu Porscheom jurio 216 km na sat

Kod čvora Medaki, policijski službenici su u četvrtak uočili Porsche, talijanskih registracijskih oznaka, koji je vozio brzinom gotovo dvostruko većom od dopuštene
Vidi originalni članak

Policijski službenici Postaje prometne policije Pula u četvrtak su na Istarskom ipsilonu, pomoću presretača, ''ulovili'' državljanina Italije, koji je na cesti na kojoj je brzina kretanja vozila ograničena na 110 km/h, vozio preko 200 kilometara na sat. 

U prijepodnevnim satima, kod čvora Medaki, policijski službenici su uočili Porsche, talijanskih registracijskih oznaka, koji je vozio brzinom znatno većom od dopuštene. 

- Utvrđeno je da automobilom upravljao 53-godišnji talijanski državljanin, koji se Ipsilonom kretao brzinom od 216 km/h. Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, muškarcu je izdan prekršajni nalog, kojim mu je izrečena novčana kazna od 4500 kuna - kazala je policija.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Ralc 23.08.2014.

    Sitne kanzne za bogate strance!

  • sladevcan 23.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Matej Vlada 23.08.2014.

    samo tolika kazna. a prekoracenje 50 kmh van naselja 2000 kn. je li trazio sconto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare