To je to što me zanima!

Talijan pokušao pregaziti policajca svojim BMW-om

Na Istarskom ipsilonu, kraj čvora Buje, Talijan F. D. (78) u petak je udario prometnog policajca koji ga je htio zaustaviti. Policajac je lakše ozlijeđen
Vidi originalni članak

Na Istarskom ipsilonu, kraj čvora Buje, Talijan F. D. (78) u petak je udario prometnog policajca koji ga je htio zaustaviti. Prema iskazu policajca, F. D. je svojim BMW-om X5 namjerno krenuo prema njemu dok je stajao ispred svoga parkiranoga policijskog automobila, prenosi Barkun. Policajac se nije stigao skloniti te ga je F. D. prednjim dijelom automobila udario u lijevu natkoljenicu i lakše ga ozlijedio. Talijana su uz kaznenu prijavu priveli istražnom sucu Županijskog suda u Puli.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DJEVICA 12.02.2008.

    Pitam se šta da li bi kojem Hrvatu palo na pamet takvo nešto napraviti u Italiji, a ovaj će optuživati Hrvate da su genocidni kad i ako dobije kakvu kaznu. Fojbe nisu nastale u Italiji već u zemlji gdje si Talijani bili okupatori.

  • manitou 11.02.2008.

    hahahahahahaha...ne dijelim gardy-jeve političke stavove, ali ovaj komentar mu je najjači do sada! bravo!

  • baltazar71 11.02.2008.

    Koji je ovo jadnik,e bas me interesira sto bi mu se desilo da je to samo pokusao napraviti na domacem terenu.Oni bi ga njegovi na mjestu premlatili kao vola u kupusu.Kakvih sve kretena i budala ima na ovome svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare