To je to što me zanima!

Talijan pred policijom lažirao test na koronu: Na kopiju testa ispunio svoje osobne podatke

Na graničnome prijelazu Kaštelu policijskim službenicima predočio kopiju brzog antigenskog testa na covid na kojem je prije toga pred njima napisao svoje osobne podatke i datum testiranja.
Vidi originalni članak

Zbog krivotvorenja antigenskog testa, policija je podnijela kaznenu prijavu protiv Talijana koji je pred policijskim službenicima na graničnome prijelazu Kaštelu popunjavao potvrdu o brzom antigenskom testu upisujući svoje podatke, izvijestila je istarska Policijska uprava.   

EVO GDJE IH IZVADITI Covid potvrdu možete dobiti i u ustanovi u kojoj ste testirani

Naime, bujska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim talijanskim državljaninom te je utvrdila da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave. 

Prilikom granične kontrole muškarac je jučer u 11,15 sati na graničnome prijelazu Kaštelu policijskim službenicima predočio kopiju brzog antigenskog testa na covid na kojem je prije toga pred njima napisao svoje osobne podatke i datum testiranja.

NOVOST I ZA PREBOLJELE Stiže velika promjena za covid potvrde: Građani će je moći dobiti već nakon prve doze

Protiv osumnjičenika u redovitom će se postupku mjerodavnome državnom odvjetništvu podnijeti kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • MinePi 07.07.2021.

    Pa sta ima veze. Biti ce takvih dosjetki jos. 💪

  • Squadron de la Muerte 07.07.2021.

    Zapravo ovdje nije sve detaljno opisano ...Talijan ne samo da je lažirao test već kada su mu rekli da je lažirao izvadio je onu stvar i taj papir je njime probušio i vrtio ! Tada je počeo vikati ...hoćete li da vas sve nabijem na k...!.

  • tomo1234 07.07.2021.

    Koje Covid testove treba za prijevoz duvana. EU CMR

Komentiraj...
Vidi sve komentare