To je to što me zanima!

Talijani otklanjaju smetnje signala hrvatskih televizija

Ministar vanjskih poslova primio je danas od talijanskog ministra gospodarskog razvitka Paola Romanija pismo u kojem ga obavještava da je pri kraju otklanjanje smetnji digitalnog signala hrvatskih televizija iz talijanskih odašiljača
Vidi originalni članak

Ministar Gordan Jandroković primio je danas od talijanskog ministra gospodarskog razvitka Paola Romanija pismo u kojem ga obavještava da je pri kraju otklanjanje smetnji digitalnog signala hrvatskih televizija iz talijanskih odašiljača. Smetnje su bile na kanalima 29 i 53, a uređaji jedne talijanske televizijske postaje koja je uzrokovala smetnje na kanalu 28 su isključeni. Romani je također predložio da se idućeg mjeseca održi zajednički sastanak predstavnika Hrvatske i Italije. Naše Ministarstvo je priopćilo da će predložiti tehnička mjerenja na lokacijama gdje su dosad zabilježena ometanja signala. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PapaŠtrumpf 26.08.2011.

    Nije mi jasno kako smetnje i snijeg a vani +38°c

  • smucko 26.08.2011.

    Kaj se tiče Slovenci i signala... probaj zvati mobom iz graničnih djelova Hrvatske, recimo VŽ županije, nema šanse da imaš HR signal!

  • AnaMitar 26.08.2011.

    da je suprotno (tj. da u nekom ludom svijetu mi imamo bolju tehnologiju i da ulazimo nasim signalima u njihovo podrucje) to bi bio incident na svim razinama, a da su braca slovenci u pitanju e to bi tek bio pravi show, a nasi "politicari" ih vec lijepo zamoljavaju koliko dugo? skoro godinu dana? moram priznat da od ovih nasih lizi-dupavaca imam jako redovitu stolicu, no bar su poceli rjesavat proleme, možda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare