To je to što me zanima!

Stric u Zagrebu nećacima razbio televizor i PlayStation. Dobio je 45 dana uvjetnog zatvora...

Sutkinja je zaključila kako je stric na svojim nećacima počinio psihičko nasilje te je kod njih izazvao osjećaj straha i uznemirenosti
Vidi originalni članak

Taman je malo prilegao, a onda se iz susjednog stana začula dječja cika i galama. Muškarcu (37) iz Zagreba to je strašno zasmetalo pa je otišao u susjedni stan u obiteljskoj kući i djeci razbio televizor i PlayStation u naletu bijesa, za što je i proglašen krivim i optužen, prenosi Danica.

Prema presudi, sve se dogodilo u ožujku ove godine oko 16.10 sati u obiteljskoj kući na području Zagreba. U kući žive dvije obitelji, a muškarcu je zasmetala dječja igra njegovih nećaka jer je u to vrijeme taman otišao malo prileći.

UHIĆENA DJEVOJKA Petra (30) iz Zagreba opalila muža svijećnjakom po glavi: 'Posvađali se tko će izvesti psa'

Sud je zaključio kako je stric tog dana počinio psihičko nasilje prema nećakinjama starim 18 i 16 godina te 11-godišnjem nećaku.

- Došao je do stana u kojem (djeca) žive sa svojim ocem, koji u tom trenutku nije bio kod kuće, te je provalio ulazna vrata, ušao u unutrašnjost gdje je razbio televizor u boravku i igraću konzolu Sony playstation te prevrnuo stol. Nakon toga je izašao iz stana, a što je kod njegovih nećaka izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti, dakle, počinio je psihičko nasilje u obitelji na štetu djece, čime je počinio prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji - zaključila je sutkinja.

ZAGOREC POBIJEDIO NA SUDU Napuhao 0,18 promila u HŽ-u i dobio otkaz. Branio se da je jeo salatu s octom. Vratili mu posao

Sutkinja ga je osudila na 45 dana uvjetnog zatvora, a u to mu se uračunavaju dva dana koja je proveo u pritvoru jer je isti dan bio i uhićen. Dobio je i zaštitnu mjeru zabrane uznemiravanja žrtava nasilja u obitelji u trajanju od šest mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kaius 19.04.2023.

    čudni komentari...provalit u tuđi stan iako od brata je u redu i razbit njegovu imovinu + zastrašivanje djece je isto ok? 

  • 19.04.2023.

    Stric, a ne zločinac!

  • veci123 19.04.2023.

    Bravo za strica, neka djeca malo izadju van na ulicu... al eto kod nas je zakon takav, nista ne valja

Komentiraj...
Vidi sve komentare