To je to što me zanima!

Tamo je još nitko nije tražio: Madeleine leži na dnu bunara?

Napušteni bunar nalazi se 875 metara od apartmana u portugalskom naselju gdje je Madeleine nestala 2007. godine. Bivši detektiv uvjeren je kako je tamo njezino tijelo
Vidi originalni članak

Bivši detektiv Scotland Yarda Roy Ramm usmjerio je policiju da pretraže napušteni bunar 875 metara od apartmana u portugalskom naselju Praia da Luz gdje je Madeleine McCann nestala 2007. godine.

Bunar je dubok devet metara, a voda doseže razinu od četiri metra. Dobro je skriven i dosta udaljen od glavne ceste. Portugalska policija nije ga do sada pretražila. 

Mještani znaju za njega, a lokalni kriminalci koriste ga za odbacivanje neželjenih dokaza, piše Daily Mail.

Ramm je bio policajac 27 godina, a bavio se istragama najtežih zločina, od ubojstava i silovanja do trgovine ljudima.

Britanska policija pokrenula je novu istragu o nestanku djevojčice. Mark Rowley, jedan od istražitelja koji radi na slučaju, nedavno je rekao da se istragom sustavno prate sve vjerodostojne pretpostavke.

Britanska policija ponovno je pretraživala šikare u blizini naselja, ali ništa nisu pronašli.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • _l_ 07.07.2014.

    jel to do centra bunara ili do ruba?

  • JackyBlack 06.07.2014.

    Zasto neznamo izvjesca o tome koliko djece strada svaki dan na Bliskom istoku ili Africi? Zasto je zivot jedne bijele djevojcite toliko vrijedan, a ovih drugih bezvrijedan? Kada ce se to promijeniti?

  • ZoranPribanić 06.07.2014.

    sad se on našo pametovati nakon toliko godina i iznjet svoje misljenje gdje bi mogla biti, mogu ija reci da su joj izvadili bubrege i ostale organe i prodali, a tijelo bacili svinjama, sto bi bilo recimo logicnije nego ova njegova teorija, jadno malo djete :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare