To je to što me zanima!

'Tango, vino, lijepe žene. Pa kao da pričam o Beogradu'

Snimka vrlo nadahnutog govora Ivice Dačića, koji je nedavno bio u argentinskom Buenos Airesu, preplavila je srpske portale i društvene mreže u Srbiji
Vidi originalni članak

Srpski premijer Ivica Dačić nedavno je bio u posjetu Argentini, a na YouTubeu se pojavila snimka njegovog  govora koji je održao nakon primanja priznanja "Počasni gost Grada Buenos Airesa". Snimka pomalo neobičnog govora brzo se proširila društvenim mrežama i portalima u Srbiji.

Dačić je ispričao anegdotu o utakmici između Njemačke i Argentine u finalu Svjetskog prvenstva. Rekao je kako je utakmicu gledao s veleposlanicima te dvije zemlje te kako je odmah rekao da će navijati za Argentinu.

- Nažalost, nisam vam mnogo pomogao - rekao je Dačić, što su okupljeni dočekali smijehom. Dačić je rekao da se osjeća vrlo ugodno u Buenos Airesu, naveo je niz argentinskih velikana kao što su Che Guevara i Diego Maradona te istaknuo kako srpski i argentinski narod imaju mnogo sličnosti.

- Tango, dobar provod, dobra zabava, dobro vino, lijepe žene... Kao da pričam o Beogradu - rekao je Dačić, dodajući da se dvije metropole trebaju bratimiti, odnosno "sestriniti".

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Biograd_1 04.12.2014.

    ovaj je i lud i pijan...

  • Yassa 04.12.2014.

    tako se živi a ne u kazalištu

  • sin razmetni 03.12.2014.

    Dacic u Buenos Airesu trabunja bezveze i to je vijest koju su 24 casa smatrale bitnim da nam svima obznani. Zasto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare