To je to što me zanima!

Brod Siscia nasukao se sa 850 tona goriva na Savi u Sl. Brodu

Brod je na BiH strani plovnog puta Save, a dosad ga nisu uspjela odsukati dva broda Dunavskog Lloyda. Inače isti brod se u veljači nasukao kod Šapca
Vidi originalni članak

Riječni tanker Siscia sa 850 tona eurodiesela nasukao se u utorak na Savi kod Novog Grada, izvijestili su iz Županijskog centra 112 u Slavonskom Brodu. Tanker Dunavskog Lloyda je vozio gorivo iz Rafinerije nafte u Bosanskom Brodu i nasukao se na BiH strani plovnog puta Save. Zasad ga neuspješno pokušavaju odsukati dva broda Dunavskog Lloyda.

Neslužbeno doznajemo da bi mogli pretočiti gorivo u drugi brod. Policija je bila na mjestu nesreće i za sada nema informacija o tome da li je došlo do izlijevanja goriva u rijeku. O nasukavanju su izvještene sve državne relevantne inspekcije.

Inače, isti brod nasukao se u veljači na sprudu nedaleko od Šaca u Srbiji. Tad je brod bio natovaren s 1000 tona goriva.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • samcanin 24.05.2011.

    sad kod malog vodostaja tu je plovna kroz sredinu...samo pitanje je kako ce proci kroz samac jer je sad plitka,pao je vodostaj

  • rođo rođin1 24.05.2011.

    na tom dijelu sava je plovna cc negdje oko sredine.nezna se s koje je strane plića,a pogotovo kod niskih vodostaja.tamo ti na sredini ima plovni kanal.

  • kova_sb 24.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare