To je to što me zanima!

Tarzanova čimpanza Čita će objaviti svoje memoare

Popularna filmska čimpanza Čita, koja je glumila u 12 filmova o Tarzanu, objavit će svoje memoare. Knjiga "Ja Čita" će biti objavljena u listopadu '08
Vidi originalni članak

Američka izdavačka kuća Fourth Estate angažirala je pisca koji trebao prenijeti na papir sjećanja najpopularnije čimpanze na svijetu, Tarzanove Čite. Kako su objasnili izdavači, radit će se o “smiješnoj, dirljivoj i iskrenoj” autobiografiji, prenosi britanski Telegraph. Čimpanza, pravim imenom Jiggs, ima 75 godina i ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najstariji živući primat koji nije čovjek. Čita je 1932. godine stigla iz Liberije u New York i ubrzo postala prava hollywoodska zvijezda. Glumila je u dvanaest filmova o Tarzanu, a 1967. godine i u filmu “Doktor Dolittle". Slavna čimpanza bila je čak i ovisnica o alkoholu i cigarama, ali se uspjela izliječiti. Danas živi u Kaliforniji, a knjiga “Ja Čita” trebala bi biti objavljena u listopadu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Gnome 28.01.2008.

    Ja Tarzan, moj sin Čita. Ja Mujo a ovo je Mujica i čita i piše. Ako Mujica ne upiše pod hitno tečaj za Autocad propade nam ovaj vic.

  • kk666 28.01.2008.

    A da neće možda i blog pisat?

  • strijelica 28.01.2008.

    da li smo mi svi majmuni da u to vjerujemo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare