To je to što me zanima!

Tegljač je unazad skretao u dvorište, u njega se zabio auto

Vozač i suvozačica su ozlijeđeni i Hitna ih je prevezla u bolnicu u Koprivnici. Srećom, nisu u životnoj opasnosti. Više informacija će se znati nakon što završi očevid
Vidi originalni članak

Tegljač je u srijedu u 18.32 sati ulazio unazad u dvorište kada se u njega na Podravskoj magistrali blizu Vlaislava kod Koprivnice zaletio automobil koji je dolazio iz pravca Koprivnice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vozač (62) i suvozačica (59) iz automobila su ozlijeđeni i Hitna ih je prevezla u bolnicu. O kakvim se točno ozljedama radi, zasad se ne zna, ali srećom nisu u životnoj opasnosti. Neslužbeno doznajemo da je riječ o bračnom paru. Više informacija će se znati nakon što završi očevid. Zbog prometne nesreće cesta je bila zatvorena i vozilo se obilazno. 

Samo deset minuta prije ove prometne nesreće i samo oko pola kilometara dalje, u Vlaislavu je vozačica automobilom koprivničkih registracija naletjela na jelena. Automobil je razbijen. Srećom, žena nije ozlijeđena. Jelen je pobjegao. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • droid 15.12.2017.

    ktm.. pojma ti nemaš. Vozač koji se namjerava kretati svojim vozilom unatrag može to učiniti samo na kratkom dijelu ceste i ako time ne ugrožava ili ometa druge sudionike u prometu. Za vrijeme kretanja unatrag na vozilu moraju biti uključeni svi pokazivači smjera i vozač se je dužan kretati onom stranom kojom se do tada kretao vožnjom unaprijed. Kada se vozač kreće unatrag, dužan je propustiti vozilo koje dolazi iza njegova vozila. I da točno je da je iza kamiona trebala biti osoba koja bi "upozorila" dolazeća vozila da se na cesti nešto događa. To se odnosi na manevriranje sa kamionom. Kod osobnog vozila nema potrebe jer je preglednost drukćija. Ko bi bio kriv da je pregazio dijete ili nekoga po toj tvojoj filozofiji vožnjom unazad? Kako bi tko regirao je individualno pitanje. Velika večina nas bi vjerovatno zaustavila auto. Ali jako malo bi upalilo sva 4 pokazivaća na osobnom autu. I prićekala da se kamion uparkira, jer su svi nadrkani i bahati. Čast izuzecima.

  • Honda orao 14.12.2017.

    Sva sreća da nije bio netko sa motorom ispred, jer bi opet ispalo da divlji i obijesni vozač motora je kriv što se netko zaletio u njega

  • ivo-špalj 14.12.2017.

    62 godine i za volanom - i to je normalno??? stari očito nema refleksa da na vrijeme prikoči a bome pomalo je i ćorav...ZSPC opet ne radi kako treba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare