To je to što me zanima!

Tehnika shibari: U sado-mazo seksu vezao cure i jednu ubio

Soter Mule (42) vezao je svoju djevojku Paolu (24) za njenu prijateljicu (23), no kad se prijateljica onesvijestila, Paola se ugušila. Prijateljica je teško ozlijeđena
Vidi originalni članak

Inženjer Soter Mule (42) iz Rima optužen je da je ubio studenticu (24) za vrijeme sado-mazo seksualne igre koja je pošla po zlu. Vezao je Paolu Caputo (24) za njenu prijateljicu (23) dok su isprobavali japansku tehniku poznatu kao shibari

Istražitelji su za sada utvrdili da su njih troje proveli noć zajedno pijući alkohol i drogirajući se u lokalnom klubu prije no što je Paola predložila da odu na parkiralište zgrade u kojoj je radila. 

Kako piše AFP, Soter je čvrsto vezao djevojke jednu za drugu, a kada se neimenovana prijateljica onesvijestila, Paola se ugušila. Soter je pokušao spasiti nesretnu djevojku koja mu je navodno bila dugogodišnja cura te je pozvao pomoć. 

- Nitko nikoga nije silio. Paola i njena prijateljica su pristale. Sve je to strašna nesreća - navodno je rekao Soter. Druga djevojka je s teškim ozljedama prebačena u bolnicu, no život joj nije u opasnosti. 

Soter se odavno zanima za vezivanje u seksu te je član udruge BDSM čija kratica stoji za' vezivanje, disciplina, sadizam i mazohizam'. 

- Smatrali su ga stručnjakom. U prakticiranju ekstremnog seksa sve mora biti pod kontrolom, a on je sve u potpunosti poznavao. Nije nam jasno što se dogodilo - rekao je poznanik upoznat sa sado-mazo scenom. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • burgos0308 13.09.2011.

    Dobro , vezivao ih je , malo davio ... A gdje je tu sex ?

  • Veki-Zagreb 13.09.2011.

    nikad mi nisu bili jasni ti seksualni frikovi..... :(

  • SpaljozaZg 13.09.2011.

    Svi pitaju kakva moras bit osoba da volis BDMS, hm, veli se da su to osobe koje su u privatnom zivotu dominantni na poslu, dominantni doma itd i da u sexu iz tog razloga nisu dominantni nego im to sluzi da izljece frustracije dominantnog zivota, hm, koje gluposti jao, a jbga 100 ljudi 100 cudi, netko voli vani,netko voli samo doma, netko voli experimentirat a netko ne, osobno za to nisam a nebi volio niti to gledat

Komentiraj...
Vidi sve komentare