To je to što me zanima!

''Tek kad budem siguran u pobjedu, kandidirat ću se''

Gradonačelnik Zagreba tvrdi da zna svoje ovlasti i da su njegova putovanja po zemlji opravdana. I dalje tvrdi da neće u utrku za predsjednika
Vidi originalni članak

Gradonačelnika Bandića u četvrtak su na konferenciji uzrujali novinari pitanjima o predsjedničkoj kandidaturi.
- Kandidirat ću se onda kad budem siguran da ću izbore i dobiti. Ova moja kampanja je radna, kakvu sam imao zadnjih devet i pol godina - rekao je uzrujano gradonačelnik Milan Bandić. Osudio je novinare jer svaki njegov korak i put doživljavaju kao natjecanje.
- Radim kao Jezuš Kristuš svaki dan već devet i pol godina. A gdje god danas dođem to je kampanja. Ovaj vikend otići ću na sedam ili osam mjesta. To je sve radna kampanja. Što da radim? Da odem iz Hrvatske? - ljutito je rekao gradonačelnik. 
Dodao je da je u srijedu donirao dva autobusa Vukovara, a da je isto napravio 2000. godine.
- Sada sam samo malo mudriji i malo ružniji - rekao je.
Na prozivke da netransparentno troši gradska sredstva na vlastitu promidžbu gradonačelnik odgovara da dobro zna svoje ovlasti.
- Gradonačelnik je četvrta politička i druga izvršna funkcija u državi. Postoje putni nalozi i troškovi mojih putovanja. U pravilu spavam u hotelima s četiri i manje zvjezdica. Kad putujem zrakoplovom, idem ekonomskom klasom, sve se može dobiti - otkrivao je Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 27.08.2009.

    @Pichlyk.. je..bo te horoskop u dupe

  • drug Tito_1 27.08.2009.

    samo nam je još on falio, što je napravio od Zagreba sa svojim kumovima, prestrašno.

  • ninaxy 27.08.2009.

    saloma....krivo zboriš nebi ih deložiralo u Hrvatsku nego u BiH...jer u Njemačkoj nema Hrvata iz Hrvatske...nego tamo su kako se oni nazivaju Hrvati iz Hercegovine koji imaju pravo glasa gdje god da su izbori....a i kad bih se pokušalo deložirat u Hrvatski trgali bi se i rukama i nogama da vlak produži u BiH....ovdje su sve već pokrali...(znamo svi tko su glavni harači i odakle su Kutle i dr....) sve su tamo odnjeli da kad završe sa privremenim radom u Hrvatskoj da tamo imaju sve.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare