To je to što me zanima!

Tek od srijede ljepše vrijeme, do tad kiša, pljuskovi i grmljavina: HAK upozorio vozače na maglu

Nestabilno vrijeme nastavit će se i u utorak, dok se od srijede ipak predviđa stabilnije vrijeme koje će se nastaviti i u četvrtak. No, od petka nas opet očekuje kiša
Vidi originalni članak

Na sjevernom Jadranu i u zapadnim krajevima unutrašnjosti danas umjereno i pretežno oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima, moguća je i grmljavina, a u Dalmaciji i na istoku djelomice sunčano i uglavnom suho, prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ).

Vjetar u unutrašnjosti slab do umjeren istočni i jugoistočni. Na Jadranu umjereno, na srednjem dijelu poslijepodne i jako jugo, a na sjeveru ujutro još i bura.

Najviša dnevna temperatura uglavnom od 16 do 22, u Dalmaciji između 23 i 27 stupnja Celzijeva.

NIGDJE SUNCA Na snazi Meteoalarm zbog kiše i vjetra: Moguće je i nevrijeme

I u utorak će biti nestabilno, a povremeno je moguća i kiša ili pljuskovi, većinom na širem riječkom području, u gorju ili na zapadu unutrašnjosti. 

U srijedu ipak stabilnije vrijeme koje će potrajati i u četvrtak, a onda od petka ponovno raste vjerojatnost za oborinu, javlja N1

HAK: Mokri kolnici, ponegdje smanjena vidljivost zbog magle 

Mokri su jutros i skliski kolnici mjestimice u Dalmaciji, Gorskom kotaru i Lici, a smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama, a zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi, javlja Hrvatski autoklub (HAK) koji vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

OPET RUŽNO VRIJEME Ne spremajte jakne i kišobrane: Stiže hladna fronta, donosi kišu i grmljavinu, ponegdje i tuču

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 24.05.2021.

    danas je bilo tako vruce i jugo puhalo

  • CobaltTheSharp 24.05.2021.

    Proljeće još traje...

  • 24.05.2021.

    možda bolje nego ona žega i peka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare