To je to što me zanima!

Terapija? Sanadera ponovno prebacili na pregled u Medikol

Sanader je u pratnji specijalne policije ušao kroz podzemnu garažu. Bio je obučen u plavu majicu i trenirku, a hodao je uz pomoć štaka. Polikliniku je napustio u 21.30
Vidi originalni članak

Bivšeg premijera u srijedu navečer ponovno su vozili iz pritvora u Remetincu na pregled u privatnu kliniku Medikol. Kako piše Dnevnik.hr., Sanader je u pratnji specijalne policije ušao kroz podzemnu garažu. Bio je obučen u plavu majicu i tamnoplavu trenirku, a hodao je uz pomoć štaka. Polikliniku je napustio oko 21.30 sati kroz požarni put. 

Podsjetimo, fotoreporter Pixsella u utorak je prvi put snimio Ivu Sanadera otkako je sredinom srpnja izručen Hrvatskoj. Kao i danas, snimljen je dok su ga vozili u istu polikliniku.

>>> Ekskluzivne fotografije pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 50

  • mirjana2902 11.08.2011.

    evo mu pregleda preko veze da nije krao čekao bi mjesecima na pregled ovako ga sad vozaju kao gospodina a mi sve to promatramo kao ovce koje nas je dobro ošišao šta če mu toliki specijalci kad se nemože ni kretat jadan to sve plača ova sirotinja koju su napravili tj.porezni obveznici jadno i žalosno za ovaj napačeni narod!!!!!!!!!!!!!!!

  • LudaMasa 11.08.2011.

    Pita Ivica tatu nakon večernjeg dnevnika i reportaže o Jaci: - Tata, tata! Što je to politika? Tata se sad sav uspuše i gleda začuđeno pa mu kaže: - E sine, zamisli to ovako, ja ću biti vlada, tvoja mama može biti sabor, tvoj mali bratec je narod, a naša kućna pomoćnica neka bude radna snaga - Ivica nije razumio ništa, pa ode spavati jer je bilo već kasno. Ivica se probudi u noći i krene na wc, te prvo prolazi pokraj bratove sobe, a iz bratove sobe smrdi užas. Ide dalje, prolazi pokraj spavaće sobe svojih roditelja, a mama sama u krevetu spava. Prolazi on kod kuhinje, kad tata **** kućnu pomoćnicu na stolu. Ivica zaboravi na wc i trči nazad u krevet. Ujutro ga tata upita: - Sine, razmuješ li sada što je to politika? - - Da tata, to ti je da dok sabor spava, vlada iskorištava radnu snagu a narod svo vrijeme leži u govnima. istina ziva :))

  • crespo1607 11.08.2011.

    OVAJ navodni IVO ce baciti riku do izbora,A PRAVI nam se negdje smije i lupa minuse....ovaj previse suti za razliku od onog sto se vratio u SABOR.CUDNO zar NE?

Komentiraj...
Vidi sve komentare