To je to što me zanima!

Terenac 'odletio' u vrata kuće i ubio staricu koja ih je otvarala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Terenac je udario u ogradu Rosemaryne kuće te odletio prema njenim vratima upravo kada ih je otvorila. Starica je 45 minuta bila zarobljena ispod vozila
Vidi originalni članak

John Pappas iz Worcestera u SAD-u je prošlog tjedna otišao do susjede Rosemary Turner (83) kako bi provjerio treba li joj nešto i je li u redu. Pozvonio je na vrata i u tom trenutku čuo je neobični zvuk. Okrenuo se i vidio kako terenac leti prema njemu. Udario je u rub ceste te 'proklizao' preko četiri trake ceste. Terenac je udario u ogradu Rosemaryne kuće i odletio prema njenim vratima upravo kada ih je otvorila. John je ispričao kako se odmaknuo u stranu, ali nju nije mogao spasiti. 

- Sve će biti u redu, odvest ću te u bolnicu - govorio je John susjedi prije nego je stigla hitna pomoć. Starica je 45 minuta bila zarobljena ispod terenca, a u bolnicu su je doveli u kritičnom stanju. Preminula je istog dana od zadobivenih ozljeda. 

Vozač Hari Dhakal kazao je kako je pokušao zaustaviti automobil, ali da su mu vjerojatno otkazale kočnice. Policija je izvijestila da nije bio pijan, a još istražuju nesreću, prenosi CBS Local.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rabbit 03.05.2011.

    pravi dokaz da nikad ne znaš kad će ti smrt pokucat na vrata

  • Mercedes 123 03.05.2011.

    Nije se sjetio narucit kocnice iz opcionala.

  • Dugave-zg 03.05.2011.

    Vozač Hari Dhakal - Al Qa'ida napada :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare