To je to što me zanima!

Teretnim kamionom udario vozača skutera na križanju

U ponedjeljak oko 17 sati zbog ne pepoštivanja pravila o držanju razmaka između vozila vozač kamiona skrivio je nesreću u Zagrebu
Vidi originalni članak

Čuo sam jak udarac i krenuo u smjeru odakle je stigao. Vidio sam da je kamion udario motorista na križanju. Skuter je bio odbačen sa strane. Vozači su odvezeni u bolnicu, ali ne znam kakve ozlijede su zadobili, rekao nam je čitatelj koji je fotografirao sudar na Selskoj cesti u Zagrebu.
- U sudaru u ponedjeljak oko 17 sati na križanju između Selske i Crikveničke ceste sudjelovali su I.S. (23) u teretnom kamionu s prikolicom karlovačkih registracija i L.S. (27) na skuteru marke TGB Speedy. Motorist je vozio po Selskoj, a iza njega je išao kamion. Kada je L.S. htio skrenuti ulijevo u Crikveničku ulicu naglo je zakočio. Zbog nedržanja razmaka između vozila I.S. je kamionom udario u skuter. Odbacio ga je u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera. Motorist je zadobio lakše tjelesne ozlijede i prevezen je u KB Sestara milosrdnica - rekli su nam u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare