To je to što me zanima!

Terme: Za smrt djevojčice kriv je spust niz tobogan

Tuhelj: Obdukcija je potvrdila da se Mihaela S. (6) utopila. Policija nikog nije prijavila. O tome će odlučiti Županijsko državno odvjetništvo Zlatar
Vidi originalni članak

Obdukcija Mihaele S. (6), koja je u nedjelju preminula u Općoj bolnici u Zaboku, potvrdila je da je uzrok smrti - utapanje. Potvrdili su nam to u policiji. Zbog utapanja za sada policija neće podnositi nikakvu prijavu. O eventualnoj odgovornosti za stravičnu smrt odlučit će Županijsko državno odvjetništvo u Zlataru. Njima je PU krapinsko-zagorska podnijela posebno izvješće. Krim-policajci razgovarali su s roditeljima djevojčice, očevicima i spasiocima. Kako doznajemo, policija je utvrdila da se djevojčica malo prije 10.30 u bazenu spustila niz tobogan. Voda je na tom dijelu bazena duboka oko metar. Vjerojatno se, nakon što je s tobogana pala u vodu, nagutala vode i prestala disati. Iz bazena su je izvukli kupači. Pokušali su je reanimirati. To nije uspjelo ni liječnicima u Općoj bolnici u Zaboku. Preminula je u 12.43 sati.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • antimon13 28.05.2009.

    pa to su gluposti!!kakav tobogan..curicu su nasli na sasvim drugom mjestu..tobogan ke skroz na drugoj strani!!malo se ljude krivo informira!!

  • zoki67 27.05.2009.

    Nedaj Bože nikome takvo zlo, al roditelji su največi čuvari i spasioci.

  • gucica 27.05.2009.

    Ma sad su svi krivi osim majke koja nije bila sposobna paziti vlastito dijete!Ma dajte molim vas mala je u sekundi se stigla popeti na tobogan i spustiti se i još se utopiti....pa šta je onda supermen?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare