To je to što me zanima!

Teror u Tokiju: Zaletio se među ljude autom, osam ozlijeđenih

Policijski glasnogovornik je izjavio kako je osumnjičenik, u dobi od 20-ak godina, pritvoren te je incident opisao kao teroristički čin. Odbio je dati preciznije informacije.
Vidi originalni članak

Automobil se u utorak zaletio u mnoštvo ljudi koji su slavili Novu godinu u Tokiju pri čemu je u tom činu, za koji se sumnja da je teoristički, ozlijeđeno osam ljudi, a jedan čovjek je bio bez svijesti.

Policijski glasnogovornik je izjavio kako je osumnjičenik, u dobi od 20-ak godina, pritvoren te je incident opisao kao teroristički čin.

Odbio je dati preciznije informacije.

Incident se dogodio nedugo nakon ponoći po lokalnom vremenu u popularnom turističkom području Harajuku, blizu hrama Meiji, u središtu Tokija.

"Ne mogu vjerovati, ovo mjesto poznajem tako dobro, pa mi je ovo vrlo šokantno", rekao je Tatsuhiro Yaegashi, 27-godišnjik koji radi u tom dijelu grada.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • btc 01.01.2019.

    Ovdje se ne radi o strancu ili islamskom terorizmu nego o njihovom državljaninu, članu kulta Aum, koji je tako protestirao zbog izvršenja smrtne kazne prema jednom od njihovih članova. Naučite engleski pa čitajte gdje pišu vijesti a ne pošalice.

  • kolindan 01.01.2019.

    A putovnica, jel nađena na trotoaru???

  • stipo1304 01.01.2019.

    bitno da je tokio proglašen najsigurnijim gradom na svijetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare