To je to što me zanima!

Teror: Vandali u Splitu zapalili su i razbili sedam automobila

Teror traje, žale se Splićani, već mjesec dana. Ogorčeni vlasnici automobila kažu kako im je dosta omladine koja ne cijeni tuđu imovinu, nego se opija i razbija
Vidi originalni članak

U noći na četvrtak grupa mladića zapalila je dva kontejnera na splitskom predjelu Brda. Vatra se proširila na dva parkirana automobila. Prije toga su na obližnjem parkiralištu trgovačkog centra porazbijali još pet automobila. Ujutro smo pokraj Opel Corse zatekli ogorčenu vlasnicu Katu Balić.

- Demolirali su mi cijeli automobil. Dosta mi je više tog terora omladine koja ne cijeni tuđu imovinu, nego se opija i razbija - kaže Kata. Obijesni mladići razbili su joj masku motora, retrovizore i antenu. Stanovnici se žale kako već mjesec dana teroriziraju kvart. 

- Trgovine rade do ponoći pa omladina iz cijeloga grada dolazi kupovati jeftin alkohol, a zatim se okome na naša vozila. Policajci su nam priznali da imaju samo dvije patrole i ne mogu sve pokriti - kaže Ante Žižić.

Stanovnici strahuju da bi netko mogao uzeti stvar u svoje ruke, što bi moglo završiti kobno. Krajnja šteta bi tada mogla biti mnogo gora od strganih retrovizora.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • dukat 10.06.2011.

    Koliko mudraca na jednom mjestu. Ja ne znam di se gubite sa ovako pametnim savjetima.

  • tihana24 10.06.2011.

    kad budu moje dirali ja cu im polomit ruke pa vise nece nicije dirati

  • crv od porculana 10.06.2011.

    zna se koji trgovački centar radi do 23 sata Kaufland, i uopće ne traže dokumente kada prodaju alkohol i cigarete, jednostavno za dokazati imaju nadzorne kamere na blagajnama pa se iz video zapisa naročito petkom od 21 sat može vidjeti masa maloljetnih osoba kako kupuju alkohol , što radi inspekcija, policija ???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare