To je to što me zanima!

Terorist iz Pariza planirao je i napade hrvatskom strojnicom?

U stanu u okolici Pariza policija je pronašla arsenal oružja: materijal za izradu eksploziva, eksploziv, kalašnjikove, pištolje, kanister suzavca, streljivo te strojnicu proizvedenu u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Francuza Reda Kriketa (34) policija je uhitila prije nekoliko dana u predgrađu Pariza, a optužen je za planiranje novog napada u Francuskoj, javlja euronews.

U stanu u okolici Pariza policija je pronašla arsenal oružja - materijal za izradu eksploziva, 1,3 kilograma industrijskog eksploziva, pet kalašnjikova s magazinima, sedam pištolja, kanister suzavca, veliku količinu streljiva te jednu strojnicu proizvedenu u Hrvatskoj. Također je pronađen i TATP, zaštitni znak Islamske države, kao i knjiga "Moderni laboratorij".

Policija nastavlja s uhićenjima i u nedjelju su uhitili još jednog Francuza. Sumnjaju da su se obojica vratili iz Sirije.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • tmendas 31.03.2016.

    Koji ste vi novinari !!! Silom želite povetati Hrvatsku s teroristima, prvo mobitel kupljen u RH, a sada strojnica.....kad budu teroristi "kakali", pogledajte jer mužda u kakici ima nešto što bi ih moglo povezati s nama!!!!

  • zmajevi 111 31.03.2016.

    a gaće i čarape čije su proizvodnje ako mi možete to saznati.

  • noko 31.03.2016.

    Jos mu samo fali Hrvatska putovnica....

Komentiraj...
Vidi sve komentare