To je to što me zanima!

Terorista prepoznala susjeda i to u kvartu gdje je on odrastao

Chekatt, koji se radikalizirao u zatvoru, u ćeliji je imao poster Osame bin Ladena. Osuđivali su ga 27 puta, a ISIL je na svojim web stranicama objavio da je njihov vojnik
Vidi originalni članak

Cherifa Chekatta (29) policija je izrešetala automatskim puškama nakon što su ga pronašli u dijelu grada u kojem je odrastao. Terorista je prepoznala susjeda. Vidjela ga je dok je išao nogostupom i pozvala policiju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Upucali su ga dva dana nakon što je na božićnom sajmu u Strasbourgu ubio troje i ranio 13 ljudi pištoljem i nožem. Prije nego što su ga ubili, istim pištoljem kojim je izveo pokolj na sajmu zapucao je na policajce te im je pokušao pobjeći u zgradu u blizini.

NIJE SE HTIO PREDATI ŽIV Kraj drame u Strasbourgu: Policija ubila Cherifa Chekatta

Francuske sigurnosne službe žestoko kritizira javnost jer je terorist ranjen u rame nakon napada na sajmu uspio pobjeći specijalcima, i to taksijem koji je ukrao. Nakon toga skrivao im se doslovno pred nosom 48 sati dok ga je tražilo više od 700 policajaca.

Inače, Chekatt, koji se radikalizirao u zatvoru, u ćeliji je imao poster Osame bin Ladena. Osuđivali su ga 27 puta, a ISIL je na svojim web stranicama objavio da je njihov vojnik.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Majkl75 14.12.2018.

    Oni su od rođenja teroristi

  • _Varešak_ 14.12.2018.

    Bravo za policiju.

  • kajzanavek 14.12.2018.

    Islamist i radikalist, osuđivan 27 puta i sad ga ubili. Niste to mogli odma napravit, ne bi sad imali troje mrtvih? Zato ovo nek bude primjer kak delat s takvima. S tim ne mislim da ih treba odma likvidirat, skriveno izolirat od čovječanstva i davat mu hranu, vodu, spavanje dokle to zarađuje teškim fizičkim radom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare