To je to što me zanima!

Terorizam? Mladić (24) upucao četvero marinaca, dvoje ranio

Napadač je Muhammad Youssef Abdulazeez (24). Prema prvim informacijama, mladić je rođen u Kuvajtu, no još nije jasno ima li američko državljanstvo
Vidi originalni članak

Četvero marinaca ubijeno je u petak ujutro po lokalnom vremenu u pucnjavi na dvije zgrade Američke mornarice u Chattanoogi u Teneesseeju, javlja CNN. Ubijen je i napadač koji je u pucnjavi ranio još dvoje ljudi. Lokalna policija objavila je kako je isti muškarac zapucao na rezervni centar i ured za novačenje, međusobno udaljenih 10-ak kilometara. 

Kako javlja AP, riječ je o 24-godišnjem Muhammadu Youssefu Abdulazeezu. Prema prvim informacijama, mladić je rođen u Kuvajtu, no još nije jasno ima li američko državljanstvo. Državni odvjetnik Bill Killian izjavio je kako će istragu preuzeti FBI te slučaj nazvao 'unutarnjim terorizmom', piše NY Times

Institucije i druge zgrade oko dva mjesta napada su zatvorene kao i obližnje sveučilište. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Dragan Nikolic 17.07.2015.

    Da ste meni dali državljanstvo nebi mi palo na pamet da pogledam oružje a da ugrožavam živote marinaca i vojnika mi nepada na pamet a vi dajite i useljavajte arape i s bliskog istoka islamiste pa vas ubijaju !!!!

  • misko2k 17.07.2015.

    Tip se zove Mohamed, naoruzan, ubio nevine , jos uz to "nevjernike". I sad je pitanje : "Dali je to bio teroristicki napad" ?

  • JOHN 82 17.07.2015.

    Treba njih sve deportirati nazad odakle su i dosli. I to iz svih drzava. Pa onda ce se znati odakle ce napasti. Primis jadne izbjeglice koje nakon nekog vremena odluce pucati po nevinim ljudima ili zele casnicima odrubiti glave. Strasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare