To je to što me zanima!

Teška nesreća: Auto je sletio s autoceste, poginuo muškarac

U nesreći je teško ozlijeđena i osoba koja se nalazila na mjestu suvozača, prebačena je u splitsku bolnicu. Kako je došlo do nesreće te identitet nastradalih bit će poznati nakon očevida.
Vidi originalni članak

Mlađi muškarac poginuo je u prometnoj nesreći u utorak oko 16.20 sati na autocesti A1 kod odmorišta Mosor. Vozio je u smjeru Dubrovnika Dalmatinom te je izgubio kontrolu nad automobilom i sletio s autoceste.

U nesreći je teško ozlijeđena i osoba koja se nalazila na mjestu suvozača, prebačena je u splitsku bolnicu. Zbog očevida (dežurni zamjenik na splitskom Državnom odvjetništvu nije izlazio na teren, prepustio je utvrđivanje svih okolnosti policijskoj ekipi) se promet prema jugu odvija uz ograničenje brzine. Kako je došlo do nesreće te identitet nastradalih bit će poznati nakon očevida.

Sudar teretnog vozila i automobila kod Rijeke

Teretno vozilo i Peugeot 306 su se sudarili u utorak oko 17 sati na riječkoj zaobilaznici, točnije u tunelu Trsat, piše Riječanin. Automobil se u sudaru zanio i prevrnuo na bok. Vozač osobnog automobila koji je prevezen na hitni trakt riječkog KBC-a. Očevidom će se utvrditi uzrok nesreće. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mihic82 03.10.2017.

    Strašno ovo na autocesti je koliko sam vidio zaštitna ograda prošla kroz auto, strašno

  • Cippiripi 03.10.2017.

    Pokoj mu duši :-(

Komentiraj...
Vidi sve komentare