To je to što me zanima!

Užas kod Poreča: U sudaru auta i kamiona poginuo Francuz

U prometnoj su sudjelovala tri vozila. Naknadno je preminula jedna osoba. Državna cesta je u 15,55 sati zatvorena za sav promet koji se odvija obilazno preko Kaštelira. Trenutno je očevid u tijeku
Vidi originalni članak

U 15,30 sati na državnoj cesti DC75 koja vodi od Poreča prema Taru, nakon kružnog toka Bašarinka, dogodila se teška prometna nesreća s dvije ozlijeđene osobe i jednim poginulim.

Kako doznajemo, preminuo je 45-godišnji francuski vozač kojega je Hitna medicinska pomoć vozila prema riječkom Kliničkom bolničkom centru s teškim ozljedama zadobivenih uslijed kobna sraza Audijem u kamion krapinskim oznaka, a kojeg je vozio 49-godišnji vozač iz pravca Poreča prema Taru.

POGLEDAJTE VIDEO: Stravična nesreća kod Poreča

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U sudaru kamiona i Audia, sudjelovalo je i treće vozilo, Toyota yaris talijanskih oznaka. Srećom u tom vozilu nije bilo ozljeđenih.

Suvozačica (45) u Audiju, također je ozlijeđena, no nju je porečki tim Hitne pomoći prebacio u pulsku Opću bolnicu, i zasada nisu poznate težine njenih ozljeda.

Državna cesta je u 1555 bila zatvorena za sav promet koji se odvijao obilazno preko Kaštelira.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Vito1 08.08.2020.

    Isto tako govore i uvjeravaju vozače da je istaski "Y" autoput, a kad ono obična dvotračna prometnica. Jesu Hrvatice i Hrvati stoka sitnog zuba. Čak im i naivci mogu biti zavidni kad asfaltirane kolne putove političari nazivaju "autoputom" i "državnom cestom".

  • Vito1 08.08.2020.

    Širina ceste odgovara širni vozila u potpunosti. Crta po sredini je samo zbog forme kako bi nakon sudara država mogla objaviti da je cestagrađena prema svim propisima (samo za kočiju s jedno pregom friško asfaltiranu i pofrabanu).

  • Vito1 08.08.2020.

    Iduća dva tjedna su ključna. Vrijeme je za husqvarnu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare