To je to što me zanima!

Teška nesreća pokraj Požege: Mladić poginuo, dvoje u bolnici

Automobil marke Mercedes je iz samog izlaza iz Biškupaca prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se izravno s vozilom vučne službe. Poginuo je na mjestu nesreće
Vidi originalni članak

Mladić star oko 20 godina smrtno je stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u 7.30 u subotu u Biškupcima kod Požege. 

Mladić se automobilom marke Mercedes kretao iz pravca Biškupaca prema Požegi. Na samom izlazu iz mjesta je iz još neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s vozilom vučne službe. 

Kako javlja Požega.eu, prednji dio automobila je smrskan do neprepoznatljivosti, a dvije su osobe prevezene u požešku bolnicu i pretpostavlja se da imaju teške tjelesne ozlijede. 

Nesretni mladić je na mjestu poginuo. 

Idi na 24sata

Komentari 147

  • domoljub029 10.06.2018.

    Zenenbač jučer položio danas poginijo

  • EcrsovosusI 10.06.2018.

    tko zna zašto je mladič skrenuo na suprotnu stranu,nije samo krivnja alkohol,brza vožnja ,možda korištenje mobitela,ili razni zdravstveni problemi,bez obzira koliko ima godina,prije mnogo godina od moje kolegice sin sa 22 g.doživo tjekom vožnje lagani infarkt ,sletio u manji kanal i zahvaljujuči slučajnim vozačima na vrijeme je došla hitna i spasli mu život ,još uvijek ne vozi auto več supruga i uz redovitu terapiju živi i radi u birou a prošlo je 28 g.

  • alija98 10.06.2018.

    Lose ceste

Komentiraj...
Vidi sve komentare