To je to što me zanima!

Teška nesreća na A1 kod čvora Zagvozd: Sudarili se kombi i teretno vozilo, 9 ozlijeđenih

Policijski službenici osiguravaju mjesto prometne nesreće, dok se promet odvija jednim trakom. Policija poziva vozače na dodatan oprez na ovoj dionici
Vidi originalni članak

Jutros oko 7.55 sati na A1 u smjeru Dubrovnika, neposredno prije izlaza na čvor Zagvozd, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali kombi i teretno vozilo.

Prema prvim informacijama devet ljudi je ozlijeđeno, od čega osam iz kombija te vozač teretnog vozila. Na mjesto nesreće upućeno je više kola Hitne pomoći, a svi ozlijeđeni su zbrinuti u bolnici. Ima teških ozljeda, a jedna osoba je životno ugrožena. U kombiju su, kako neslužbeno doznajemo, bili strani državljani. 

Policijski službenici osiguravaju mjesto prometne nesreće, dok se promet odvija jednim trakom. Više informacija o okolnostima ove nesreće znat će se po završetku očevida, a na teren će izaći i dežurni državni odvjetnik.

Promet se odvija usporeno, jednim kolničkim trakom.

- Pozivamo vozače na ovoj dionici na dodatni oprez - poručili su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • obožavatelj auta 03.06.2023.

    Ja jučer prošao A 1 i sve uredu u prometu osim radova na autoputu.Večeras opet krećem   A1 za Dubrovnik i nadam se da neće bitit gužve.

  • Springflowers 02.06.2023.

    Vozim često po A1...nikad problema, pazim na sebe i druge! Ali dok nisam jednom doživjela, prilikom pretjecanja tegljača s prikolicom, da mu je pukla guma na lijevoj strani! Baš u tom trenu, dok sam prolazila uz njega!! Srećom, sekunda je bila bitna, samo me "zanijelo" i to pri povećoj brzini....da nije udarilo u moj auto, jer više ne bih pisala ovdje!!....😔 Ali problem je bio i za ostale vozače iza..neočekivano dijelovi gume po auto-cesti, zbog kojih je netko mogao stradati! Upalili 4 žmigavca i stali sa strane, da se "saberemo"!!! I potom nastavila putovanje. Dogodi se, a nitko nije kriv....

  • komunjara2 02.06.2023.

    prosao tu 2014

Komentiraj...
Vidi sve komentare