To je to što me zanima!

Teška nesreća na zagrebačkoj obilaznici: Zabio se u ogradu...

Prema prvim informacijama, lakše je ozlijeđena jedna osoba, a na mjestu događaja policija još obavlja očevid zbog čega je tim dijelom obilaznice otežan promet
Vidi originalni članak

U subotu iza 13 sati zagrebačka policija dobila je dojavu o prometnoj nesreći na zagrebačkoj obilaznici kod motela Plitvice u kojoj su sudjelovali kamion i automobil.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema prvim informacijama, lakše je ozlijeđena jedna osoba, a na mjestu događaja policija još obavlja očevid zbog čega je tim dijelom obilaznice otežan promet.

- Zbog očevida prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) kod motela Plitvice (15.km + 350m), između čvorova Jankomir i Lučko u smjeru istoka vozi se otežano, zaustavnim trakom, uz ograničenje brzine od 60 km/h.  Pozivamo vozače na oprez - objavio je HAK.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ipaksekreće 02.06.2018.

    A gdje su helikopteri spasioci ...dobrovoljci...

  • Anonimus2017 02.06.2018.

    Teška nesreća u kojoj je lakše ozljeđena jedna osoba. Bravo autoru naslova

  • xyz 02.06.2018.

    Ovdje vozim dnevno bar dvaput. Postoji znak zabrane preticanja za kamione po danu. Cim vide znak krenu u preticanje. Ovaj sto pretice samo izleti u lijevu traku sa 82 km/h i pretice 4 km ovog sto vozi 80 km/h koji ne pusta gas. Debil nad debilom. Ako se prepoznajete jebem vam sve redom debilno

Komentiraj...
Vidi sve komentare