To je to što me zanima!

U nesrećama pokraj Našica i na Pašmanu poginula dva mladića

Rano jutros oko 6.20 sati u Podgoraču, kod Našica, poginuo je 28-godišnji mladić, a prije toga, 20 minuta nakon ponoći na otoku Pašmanu stradao je 18-godišnjak
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 6.20 sati u Podgoraču, kod Našica, poginuo je 28-godišnji mladić iz toga mjesta, doznaje se u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi.

Prema prvim podatcima, nesreća se dogodila u Ulici Kralja Tomislava u Podgoraču, kada je vozilo kojim je upravljao 28-godišnji vozač iz za sada neutvrđenih razloga sletjelo s kolnika. U automobilu je bio sam.

Od zadobivenih ozljeda 28-godišnji vozač je preminuo, a okolnosti prometne nesreće utvrdit će se očevidom, ističu u policiji.

U prometnoj nesreći na otoku Pašmanu noćas sat i 20 minuta iza ponoći poginuo je 18-godišnjak iz Kraja na Pašmanu.

On je vozio iz pravca Ugljana prema Tkonu u Opel Vectri i zbog neprilagođene brzine sletio s ceste i udario automobilom prvo u betonski zid, a potom u stablo bora. Ostao je mrtav na licu mjesta. Mladić je, doznaje Večernji list, tek nedavno položio vozački ispit.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • UNPROFOR 14.05.2018.

    Poštujem takve , koji se trkaju sami i sami sa sobom ! Svaka ćast , da su otišli sami !

  • Sunshinedark8 13.05.2018.

    Ovaj iz Nasica je sigurno pijan bio iskrena sucut ,ali sam u jednu ruku ljuta prije tocno mjesec dana,poznanik je nastrado,kolega mu vozio preletio preko mosta ,poznanik mi je nakon 6 dana borbe i kome preminuo zbog budale koja je vozila o tome nitko nije pisao 😔 A o ovima sto sami skrive prometnu odmah clanak, nije ok

  • Hrvat300 13.05.2018.

    samo nek jure više od dopuštene brzine,samo nek slušaju ove što im to pravdaju.jurite i idete u smrt.Pogledajte naše autoceste pa tamo svi jure brže od 130 a policije i presretača i kamera apsolutno nigdje.I samo nek jure i nek znaju da idu u smrt.

Komentiraj...
Vidi sve komentare