To je to što me zanima!

Strava: Šleper smrskao auto, poginuli je imao tek 20 godina

Nesretni je vozač nepropisno počeo skretati u lijevo u trenutku kada je iz suprotnog smjera dolazio šleper. Automobil je u sudaru odbačen u dvorište kuće, a teretno vozilo je sletjelo u putni jarak
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 23.05 sati u Sv. Ivanu Žabnu, poginuo je 20-godišnji, vozač Renault Clia, križevačkih registarskih oznaka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nesretni je vozač nepropisno počeo skretati u lijevo u trenutku kada je iz suprotnog smjera dolazio teretni automobil Man zagrebačkih registracijskih vozila s prikolicom, a kojim je upravljao 38 – godišnji vozač. Uslijed čega je mladi vozač Clia, udario u teretni automobil te je od siline udara odbačen u dvorište kuće, a teretno vozilo je sletjelo van kolnika u putni jarak.

Mladi vozač Clia, je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo, a vozač teretnog vozila je lakše ozlijeđen. Vozač teretnog vozila nije bio pod utjecajem alkohola.

Očevidom je na mjestu događaja rukovodio zamjenik ODO iz Bjelovara. Policija je vozila preusmjeravala na obilazni smjer, do petka u do 3.50 sati, kad je opet normaliziran državnom cestom Bjelovar – Vrbovec i obrnuto. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 151

  • zlatorog1 18.11.2017.

    Ti Tihhana007 pišeš da je on nečiji sin,a možda i brat.To da je nečiji sin Si pogodila 100 posto.Da je možda nečiji brat,to je možda i nije bitno,ali pitam Te,kakve to veze ima sa time,što je prešao na suprotni trak i udario u šleper i ugrozio svoj,ali i tuđe živote??

  • zlatorog1 18.11.2017.

    Ti Tihhana007 puno pišeš,ali ništa racionalno?!

  • velibor74 18.11.2017.

    Boze dragi otisao je jedan mladi zivot!!pricate gluposti,najlakse je osudit odmah vozaca kamiona koji nije imao ni alkohola u krvi!!!pa vi sa malim autima samo sta radite po cesti zapitajte se malo.kad se pustili kamion da izadje,ili u rikverc da ide,samo letite a neznate da u tom trenutku taj vozac razmislja o svemu.ko neradi taj posao nezna ni sta je to,to je robija!!cim se desi nesreca s kamionom odmah sve drvlje i kamenje,a koliko se samo desi nesreca u jednom danom s autima i niko nepise nista!!!!lako je osudit kolegu a vi se pitajte jel i vi ispravno vozite,sucut obitelji a kolegi velika podrska da izdrzi ove teske trenutke u njegovom zivotu koje nece zaboravit ko ni ja sam.drz se kolega

Komentiraj...
Vidi sve komentare