To je to što me zanima!

Teška nesreća u Sikirevcima: Zabio se u stablo i poginuo

Muškarac koji je poginuo u Sikirevcima bio je u automobilu koji je oko 2.15 sati izletio s ceste i zabio se u stablo. Očevid je u tijeku, navodi PU brodsko-posavska
Vidi originalni članak

Jedna muška osoba smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 2.15 sati u Sikirevcima, objavio je Operativno-komunikacijski centar policije PU brodsko-posavske.

"Ispred kućnog broja 144 u Ulici Alojzija Stepinca došlo je do slijetanja osobnog automobila slavonsko-brodskih registarskih oznaka te udara u stablo, pri čemu je jedna muška osoba smrtno stradala. Očevid u tijeku", stoji u priopćenju PU brodsko-posavske.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ŽeljkaMario 02.04.2017.

    Stvarno ste odvratni vi koji pisete kojekakve gluposti,i tu se pravite pametni i pljujete po decku,Anticu sam osobno poznavo i samo mogu reci da je decko primjer drugima i stvarno je velika tragedija sto se jedan mladi zivot ugasio,Ante prijatelju neka ti je laka zemlja,pocivao u miru,a vi pametni koji pisete gluposti zadrzite svoje misljenje za sebe jer se ovo moglo desiti i vama i vasem djetetu pa me zanima kako bi vama bilo u takvoj situaciji..

  • ajetodoo 02.04.2017.

    Čudo da u Sikirevcima ima još ijedno stablo.

  • laura1234 02.04.2017.

    @slaven pilipovic kao prvo decko nije bio nadobudna i pijana budala. Kao drugo odvratan si da boli. I sram te moze biti kako pises o osobi koju ni ne poznas. Ne daj boze da se desi nekome iz tvoje obitelji. Sta bi onda reko jel bi isto tako napiso da ti je sin nadobudna pijana budala. Olosu jedan krades bogu dane na ovoj zemlji. Puj smrade jedan neotesani

Komentiraj...
Vidi sve komentare