To je to što me zanima!

Teška nesreća u Zagrebu: U naletu auta poginuo je pješak

U teškoj prometnoj nesreći oko 22 sata na Slavonskoj aveniji u Zagrebu poginuo je pješak (35). Na njega je naletio osobni automobil koji je vozio muškarac (57)
Vidi originalni članak

U naletu osobnog automobila oko 22 sata na Slavonskoj aveniji u Zagrebu poginuo je pješak. G.Š. (35) je pretrčavao aveniju te je na njega naletio vozač Citroena R.R. (57) koji se kretao u smjeru istoka. Od siline udara odletio je 20-ak metara i na mjestu poginuo.

Policija je izašla na teren i obavila očevid nakon kojega bi trebalo biti poznato više informacija o nesreći.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Putschi 20.06.2013.

    Predlozio bih tim pretrcavajucim samoubojicama da po noci obuku tamnija odijela. Imat ce vise sansi !

  • Vrbazgb 20.06.2013.

    Nelogično mi je kako je poginuli odletio 20 metara od auta, kada se na slikama jasno vidi da je odmah pored auta!? Je li to sada malo novinarskog senzacionalizma ili kaj? Mislim ispada da je vozač divljao kada ga je toliko odbacio, a slike su kontradiktorne tekstu... U svakom slučaju žao mi je da je netko poginuo, ali takvi koji pretrčavaju ceste tipa slavonske su samoubojice

  • 20.06.2013.

    Mozak je organ sa najmanjim postotkom iskorištenja kod ljudske vrste. Trebali bi ga svi bar malo više koristiti. Nije teško, probajte. Sjednite, razmislite o nekim stvarima u životu i dogovorite se sami sa sobom. Npr. evo vidio sam svu tragiku ovog događaja. Želim li ja sebi, svojoj ženi i djeci uništiti život time što ću poginuti na nekoj glupoj cesti? Želim li uništiti život i onome tko me pokupio autom, ali i njegovoj obitelji? Ne želim. Pa kako da to spriječim? Jednostavno. Neću pretrčavati cestu, ići ću na semafor i to kad se uvjerim da nema opasnosti, ili ću ići kroz pothodnik. Vrlo jednostavno, zar ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare