To je to što me zanima!

Strašna prometna nesreća u tunelu na Pelješcu! HAK: Idite obilazno, promet je zatvoren!

U nesreći su sudjelovala tri vozila stranih registracijskih oznaka, a iz policije je potvrđeno da su dvije osobe zatražile liječničku pomoć
Vidi originalni članak

U subotu nešto prije podneva težak sudar na Pelješcu, u tunelu na spojnoj cesti prema Pelješkom mostu.

- U nesreći su sudjelovala tri vozila, kombi njemačkih registracijskih oznaka i dva osobna vozila ukrajinskih, odnosno bosanskohercegovačkih oznaka. Za sad su dvije osobe zatražile liječničku pomoć, ali su na mjestu događaju još uvijek u tijeku liječnički pregledi, pa ne možemo znati konačan broj ozlijeđenih, kao ni stupanj njihovih ozljeda - potvrdili su iz Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske. 

U nesreći je ukupno sudjelovalo 10 ljudi, šest putnika u kombiju i po dva u osobnim vozilima. 

- Promet u tunelu Debeli Brijeg prekinut je u oba smjera (spojna cesta prema Pelješkom mostu). Obilazak: Brijesta-Zaradeže - objavio je HAK.

Tunel Debeli brijeg dugačak je 2,4 kilometra, peti je po dužini u Hrvatskoj, duži su Sveti Rok, Mala Kapela, Učka i Sveti Ilija. Probili su ga krajem 2020. godine i nalazi se na pristupnoj cesti prema Pelješkom mostu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ironiron 03.09.2023.

    Jel ovi sa Ukrajinskim tablicama ne bi trebali biti na fronti , a ne turistički se vozati po Hrvatskoj...!!!!????

  • 1808 02.09.2023.

    možeš ti stavljat ograničenje na kolko hoćeš. ali budale ništa ne poštuju, ne kužim kad netko ide na more, na odmor i jako mu je bitno hoće li stići pola sata prije ili kasnije. opusti se budalo, ideš na odmor!čuvaj i sebe i druge.zagreb je poseban problem, zbog prevelike napučenosti i previše automobila svakodnevno, mora se voziti našpanato, i onda se to prenosi i na put na more, ili lagana vožnja put sljemena a mnogi bi vozili reli

  • ZivioRodjo90 02.09.2023.

    Kakvi primitivci za volanima sjede nije ni cudno sto se lupaju svakodnevno. Uvest obavezne sigurnosne treninge i psihotestove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare