To je to što me zanima!

Teško ozlijeđen: Žena (31) je nožem izbola muškarca (30)

Napadu nožem u petak oko 16.30 sati prethodio je verbalni i fizički sukob u stanu u Novom Zagrebu. Muškarcu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb
Vidi originalni članak

Žena (31) je nožem teško ozlijedila muškarca (30) u petak oko 16.30 sati u stanu u Novom Zagrebu. Napadu nožem prethodio je verbalni i fizički sukob. 

Muškarcu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 02.03.2015.

    Nisu niti žene više što su nekad bile, a niti muškarci. Sve se promijenilo. Nemam ništa protiv EMANCIPACIJE žena, volim ih i cijenim, ali neke tu emancipaciju zloupotrebljavaju i ponižavaju svoje muževe. Onda se muškarcu probudi onaj primordijalni " pater familias" gen i eto problema. Žene bi trebale biti svjesne da su ravnopravne ali ne trebaju težiti nadmoći.

  • believe000 01.03.2015.

    Ma to se on sam nabio na noz. I tako par puta.

  • LIJEPA LI SI 01.03.2015.

    Da je situacija obrnuta dosad bi svi vec pljuvali sustav koji je zakazao i osudjivali nasilnika koji se usudio dici ruku na zenu , ovako se vas vecina sprda s komentarima posto je u pitanju zena . Vidim da neki i ozbiljno pisu i govore "mozda je ovo ili ono ", pa zar je bitno sto je dovelo do toga ? Zar nisu prevare,ljubomora i razni izljevi bijesa velike bolesti koje se ne mogu opravdavati i treba ih sankcionirati ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare