To je to što me zanima!

Pretrčavala cestu pa je udario auto, u bolnici se bori za život

Iznenada se spustio pljusak i djevojka je potrčala na drugu stranu ulice. Odjednom se samo čuo udarac, kažu svjedoci. Djevojka (20) je prevezena u bolnicu u Požegi
Vidi originalni članak

Automobil je oko 16 sati i 25 minuta u Ulici Sv. Roka u Požegi naletio na djevojku (20). Ona je prema tvrdnjama svjedoka pretrčavala cestu. U tom trenutku na nju je naletjela vozačica Ford Mondea požeških registarskih oznaka, a djevojka je od siline udarca pala na vjetrobransko staklo koje je ostalo smrskano

- Iznenada se spustio pljusak i djevojka je potrčala na drugu stranu ulice. Odjednom se samo čuo udarac. Istrčali smo van i vidjeli djevojku kako leži na cesti. Ostao je i trag krvi - rekli su svjedoci. S teškim tjelesnim ozljedama prevezli su je u Opću županijsku bolnicu u Požegi. Kako doznajemo, radi se o ozljedama glave i ruke. Prema neslužbenim informacijama djevojka se bori za život. 

Moped se zaletio u auto

Autmobil Opel Vectra požeških registarskih oznaka i moped City Expressa sudarili su se oko 14 sati i 30 minuta u Pleternici u Ulici Ante Starčevića.

Sudarili su se kad se vozač mopeda uključivao iz dvorišta tvrtke Tofrado na glavnu cestu. U tom trenutku naišla je vozačica Vectre te se muškarac zabio u suvozačeva vrata. Vozačica je odmah istrčala iz automobila i pozvala Hitnu koja ga je prebacila u OŽB u Požegi. Vozač mopeda zadobio je ozljede ruku. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Baba s cigarom 10.06.2015.

    Kako možeš pretrčavati cestu a da ne pogledaš lijevi i desno bez obzira kakvi su vremenski uvjeti, pogotovo ako pljušti kiša, vozačima je jako smanjena vidljivost. Curo od dvadeset godina, želim ti brzi oporavak.

  • 10.06.2015.

    ako napravis glupost u prometu a vozi zena, sanse da prodes dobro su znatno manje :)

  • vjeverica29 10.06.2015.

    zao mi je cure al sad ce na kraju biti vozacica jadna kriva jer su uvijek vozaci krivi sto nije u redu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare