To je to što me zanima!

Teško ozlijeđeni motorist i dalje se u bolnici bori za život

U sudaru sedam motora u subotu poginulo je troje motociklista. Četvero ih se izlijedilo, a dvoje je lakše ozlijeđeno te su ih u nedjelju pustili na kućnu njegu
Vidi originalni članak

Motorist Saša Kočevar koji se teško ozlijedio u prometnoj nesreći u subotu oko 19 sati između Lovrana i Mošćeničke Drage, i dalje je u životnoj opasnosti. 

HRT javlja kako je muškarac na intenzivnom liječenju u riječkom KBC-u zbog opeklina. Ipak, kazali su kako mu se stanje polako stabilizira.

U sudaru sedam motora u subotu poginulo je troje motociklista. Od četvero ozlijeđenih, koliko ih je prevezeno u riječku bolnicu, dvoje je lakše ozlijeđeno te su ih u nedjelju pustili na kućnu njegu. Obojica su iz Labina. Pet motora je tijekom nesreće izgorjelo.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • mrki_5 25.04.2012.

    Svima vama koji pljujete po motorima i bajkerima, želim dug i dosadan život ispunjen zavišću i želučanim grčevima svaki put kad ugledate (ili samo čujete) bike dok proleti pored vas u vašem starom, ofucanom i "sigurnom" karavanu, svaki put dok vidite kako curice komentiraju parkirane pile ili svaki put kad vas u kasnu uru probudi grmljavina u vedroj noći.....uživajte u svojim jadnim i "sigurnim" životima

  • brodic 24.04.2012.

    Najveći dio komentara ovdje je neutemeljen na činjenicama.Što se tiće same nesreće, prvi od dvojice vozača iz jednod smjera je zahvatio desni rubnjak uz cestu nakon čega je pao i odsklizao na suprotni trak gdje udara prvog iz suprotnog smjera a na njih nalijeću ostali. Zašto je zahvatio rubnjak, utvrdit će policija a zasigurno i prometni vještaci.Kolika je bila brzina kretanja također će se utvrditi vještaćenjem ali je po slikama mjesta događaja jasno da se ne radi o ekstremenoj brzini jer su motori završili na hrpi, u suprotnom bi bili svugdje samo ne na cesti. Što se tiče generaliziranja o ponašanju motociklista nije sporno da ima svakakvih ali idemo iznijeti činjenice. Po Zavodu za statistiku i prema MUP-ovoj statistici, U nezgodama u kojima sudjeluju motocikli, za 70% su krivci vozači automobila. Ovi što sotoniziraju motoriste neka pojedinačno iznesu nezgode u kojima su sudjelovali isti a ja ću one u kojima su automobili i u kojima su ginuli vozači, putnici i pješaci. Želite li znati broj vozača svih osim motorista, pod utjecajem alkohola, pod zabranom, bez vozačke itd.? Možete li navesti nesreće u kojima su motoristi ubili pješake ili putnike? Ili vozača automobila? Oprostite ali pričate bez veze, samo iz predrasuda, ništa drugo. Samo zato osuđujete ljude kojima je sudbina namijenila da skončaju u mjestu KRAJ. Ne sudite da vam ne bude suđeno već sutra.

  • brko1 24.04.2012.

    Na motoru od 150 konja vrijedi pravilo: brzina + ku.čenje = smrt

Komentiraj...
Vidi sve komentare