To je to što me zanima!

Teško se ozlijedila jer se pijana vozila na haubi auta

Trojac se poduže vozao autom po selu, no D.M. je spuznula s haube na cestu, a A.B. nije uspio zakočiti već ju je pregazio. Teško se ozlijedila
Vidi originalni članak

A.B. (39) iz Koprivničkih Bregi sa 2,47 promila alkohola u ponedjeljak je oko 4.40 sati pregazio svoju prijateljicu D.M (33) nakon što mu je pala s haube automobila. Njih dvoje se zajedno sa 29-godišnjim Z.G. vraćalo s proslave iz susjednog sela Glogovac. Svi su navodno bili pijani, a vozio je Z.G.. Na polovici puta za volan je sjeo A.B., a D.M. i Z.G. odlučili su se provozati na haubi automobila. Trojac se tako poduže vozao autom po selu, no D.M. je spuznula s haube na cestu, a A.B. nije uspio zakočiti već ju je pregazio. Ženu su prebacili u koprivničku Opću bolnicu s po život opasnim ozljedama. Nakon operacije stanje joj se stabiliziralo. A.B. koji je vozio, nije imao vozačku dozvolu. Policija ga je privela kod istražnog suca Županijskog suda u Koprivnici, a potom, zajedno sa Z.G. i na Prekršajni sud.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • be yourself 14.07.2009.

    Ženska se na haubu stavlja samo kad je auto pod ručnom. Pogotovo u jesen i proljeće je proporučljivo. Nikad se nisu žalile i uvijek su priznale da im je bilo lijepo, što od motora jer je hauba topla što od seksa.

  • skolic3 14.07.2009.

    Da @nebojsacolic to je istina.Kad pogledaš kakve se nebuloze u životu dešavaju a večina njih zbog alkohola.Alkohol je pokretač nečega što ljudi ne osječaju u sebi dok su trijezni al nažalost u večini slučajeva onog lošeg.Ne kažem da kod svih isto djeluje ali večini pravi probleme u životu i eto s***anja za tren.Morali bi se zapitati svi koji ga konzumiraju .

  • Gomba 14.07.2009.

    Možda je plavuša pa joj nitko nije objasnio gdje treba sjesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare