To je to što me zanima!

Testovi na tijelu Alekseja Navaljnog trajat će 14 dana, obitelj nema pravo prilaska

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon što su ruske vlasti prošlog tjedna objavile da je Navaljni (47) umro, njegova majka i odvjetnici otputovali su u sibirsku kaznenu koloniju gdje je bio zatočen kako bi preuzeli tijelo, ali im vlasti do sada nisu odobrile pristup
Vidi originalni članak

Ruske vlasti zadržat će tijelo pokojnog oporbenog lidera Alekseja Navaljnog još 14 dana, izjavila je u ponedjeljak njegova glasnogovornica, piše dpa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Istražitelji su rekli odvjetnicima i Aleksejevoj majci da im neće dati tijelo. Tijelo će biti pod nekom vrstom 'kemijskog ispitivanja' još 14 dana", napisala je Kira Jarmiš na X-u. 

Nakon što su ruske vlasti prošlog tjedna objavile da je Navaljni (47) umro, njegova majka i odvjetnici otputovali su u sibirsku kaznenu koloniju gdje je bio zatočen kako bi preuzeli tijelo, ali im vlasti do sada nisu odobrile pristup.

NE VJERUJE U SLUŽBENU VERZIJU VIDEO Navaljnijeva udovica se oglasila: Znam zašto je Putin ubio Alekseja. Reći ću vam brzo!

Prema zatvorskim vlastima, Navaljni je u petak umro dok je šetao dvorištem na niskim temperaturama, a pokušaji reanimacije nisu uspjeli.

Aktivisti za ljudska prava kažu da je Navaljni ubijen.

VIDEO: MISTERIOZNA ODLUKA Zašto se Navaljni uopće vraćao u Rusiju? 'On je jako dobro znao da će ga Putin odmah hapsiti...'

Navaljnijeva supruga posebno odgovornim smatra ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Nekoliko zapadnih čelnika, uključujući američkog predsjednika Joea Bidena, također smatraju Kremlj odgovornim.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Qurcy Ban 19.02.2024.

    Ne impliciram ništa, al’ razmišljam da sam patolog koji radi tu obdukciju… i (hipotetski) rezultat pokaže kako se radi o ubojstvu i to dokumentiram i ovjerim… koliko bih još dugo živio 🤔

  • Šojka ptica 19.02.2024.

    Ovaj čovjek je bio u Njemačkoj i vratio se u Rusiju, jel to normalno?

  • greenday 19.02.2024.

    A realno i sam je znao onog trenutka kad je sjeo u avion za Moskvu da će do ovoga doći. Možda je mislio da će ga takva smrt učiniti "mučenikom" pa će nadahniti ljude da se stvarno pobune, ali tu ga je zeznio rat u Ukrajini jer nakon one mobilizacije stotine tisuća mladih je otišlo iz rusije, a oni bi i bili ciljana publika za tako što.

Komentiraj...
Vidi sve komentare